Huid & Vaten

Informatie Coronavirus

Vanaf begin mei breiden wij onze zorg weer stap voor stap uit. We doen dit volgens de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de richtlijnen van het RIVM. Veel afspraken zijn nog telefonisch. Hiermee waarborgen we de 1.5 meter afstand in de kliniek. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

Eefke Bramer -38, spataderbehandeling

"Op je 30ste wil je toch gewoon een rokje blijven dragen!"

Sanne Hilvoorde -35, spataderzorg

"Ik heb geen pijnlijke benen meer en het werd nog vergoed ook."

Spataderbehandeling | Ambulante Flebectomie Van Muller

Tekst a|A     Contrast +|--

Kleinere spataderen worden operatief verwijderd via meerdere kleine sneden. Met een speciaal instrument worden de spataderen aangehaakt en verwijderd. Deze sneden zijn na de spataderbehandeling vaak nauwelijks zichtbaar.

De spataderbehandeling

Vooraf tekent de specialist de spataders aan op het been. Nadat de plaatselijke verdoving is ingewerkt, worden deze spataderen via meerdere zeer kleine sneden aangehaakt en verwijderd. Daarna sluit de specialist de wond met oplosbare hechtingen. Na de spataderbehandeling krijgt u een elastische kous om uw behandelde been of benen. Deze kous moet u twee dagen, dag en nacht dragen en daarna nog vijf dagen overdag of zolang u het dragen van de kous als prettig ervaart.
Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.