Huid & Vaten

Informatie Coronavirus

Vanaf begin mei breiden wij onze zorg weer stap voor stap uit. We doen dit volgens de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de richtlijnen van het RIVM. Veel afspraken zijn nog telefonisch. Hiermee waarborgen we de 1.5 meter afstand in de kliniek. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

Eefke Bramer -38, spataderbehandeling

"Op je 30ste wil je toch gewoon een rokje blijven dragen!"

Sanne Hilvoorde -35, spataderzorg

"Ik heb geen pijnlijke benen meer en het werd nog vergoed ook."

Spataderbehandeling | Perforantectomie

Tekst a|A     Contrast +|--

Een perforans is een ader die de verbinding verzorgt tussen het oppervlakkige en het diepe adersysteem in de benen. Wanneer deze verbinding niet goed functioneert, kunnen hieruit spataderen ontstaan.

Een perforantectomie is een kleine operatieve ingreep onder lokale verdoving. Met behulp van echografie wordt de aangedane ader opgezocht in het been. Onder lokale verdoving zoekt de chirurg, via een kleine snee de spatader op en bindt deze vervolgens af. Na de spataderbehandeling krijgt u een kous om uw behandelde been of benen. Deze kous moet u na de spataderbehandeling twee dagen, dag en nacht dragen en daarna nog vijf dagen overdag of zolang u het dragen van de kous als prettig ervaart.
Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.