Bel voor informatie 088 9000 599 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Nieuws in de spotlight
Heeft u vragen? Bel het directe telefoonnummer 088 9000 599 Heeft u vragen? Bel het directe telefoonnummer 088 9000 599
Samen de medische zorg beter maken..Samen de medische zorg beter maken..
Nascholing en vaardigheidstraining Nascholing en vaardigheidstraining
Combineer theorie met praktijk en leer de specialisten beter kennen die voor uw patiënten zorgen.Combineer theorie met praktijk en leer de specialisten beter kennen die voor uw patiënten zorgen.

Toon submenu

Nieuws in de spotlight

Kwaliteitsrapportage 2018

Het bewaken en verbeteren van kwaliteit binnen Bergman Clinics is een continu proces. We hebben zeer hoge kwaliteitsstandaarden geformuleerd en volgens vaste protocollen continu geëvalueerd. De kwaliteitsinformatie is geordend naar vier kwaliteitspijlers; resultaat van de behandeling, veiligheid, cliëntgerichtheid en ervaring in het team. Het Kwaliteitskompas geeft langs de vier pijlers inzicht in de kwaliteit- en behandel uitkomsten op organisatieniveau en specifiek aandoeningsniveau. Voor de volgende veel behandelde aandoeningen is het meest recente volledige kwaliteitsrapport beschikbaar: knieslijtage, heupslijtage, rughernia, urine-incontinentie, vaginale verzakking, maagballon, coloscopie, refractie, cataract en borstcorrecties.

Op www.bergmanclinics.nl/kwaliteit vindt u de nieuwste versies van ons Kwaliteitskompas en de meest recente versie van alle kwaliteitsrapportages.

 
NIEUW!  Bergman Clinics in Hilversum, Marathon 1

Bergman Clinics opent in juli in Hilversum, nabij de A27, een hypermodern behandel- en operatiecentrum. We centraliseren de OK centra voor Oogzorg refractie, Bey (Uiterlijk en Huid) en Vrouwenzorg inclusief polikliniek. Voor cliënten en huisartsen betekent dit betere zorg, meer flexibiliteit en keuze in specialist en behandeldata, kortere wachtlijsten en hoger serviceniveau.

Bergman Clinics Behandel- en operatiecentrum Hilversum

Na een jaar verbouwen is het resultaat een  multifunctioneel behandel- en operatiecentrum. Het voormalig kantoorpand aan de Marathon 1 te Hilversum van 5.300m2 is volledig aangepast en geschikt gemaakt voor het leveren van de beste zorg. Het pand bestaat uit zes verdiepingen en een souterrain met overdekte parkeerplaatsen. Op de begane grond bevinden zich de ontvangsthal, Huid & Vaten (de spataderpoli) en de vleugel voor Bey en Uiterlijk & Huid.

Op de eerste verdieping zijn drie zelfstandige behandelkamers (POK’s) en de vleugel voor Vrouwenzorg. Op de tweede verdieping huist Oogzorg. De verpleegafdeling, op de derde etage heeft 22 één-persoonskamers en een dagbehandeling met 6 bedden. Op de vierde verdieping zijn vijf nieuwe operatiekamers, een holding en een recovery gerealiseerd. Eén daarvan wordt specifiek ingericht voor Oogzorg en een ander voor Vrouwenzorg, omdat deze divisies specifieke apparatuur nodig hebben. Deze OK’s zijn echter ook inzetbaar voor de cosmetische ingrepen, waardoor er voldoende flexibiliteit en capaciteit is. Op de bovenste verdieping zijn vergader- en kantoorruimtes ingericht.

ZorgDomein gekoppeld met EPD systeem Bergman Clinics

Naarden, 2018 - Zoals verwijzers wellicht al gewend zijn bij andere zorgaanbieders, is ZorgDomein nu ook rechtsreeks gekoppeld met het EPD systeem van Bergman Clinics, HiX. Op termijn zal de verwijzer ook direct een afspraak kunnen inplannen. Vooralsnog worden de verwijzing en de patiëntgegevens vanaf nu direct in het EPD systeem van Bergman Clinics geregistreerd. De verwijsprocedure is daarom met 1 stap uitgebreid. In het verwijsproces opent een extra tussenscherm. Op deze pagina verifieert de verwijzer de patiënt, die wordt verwezen. De verwijzing komt direct in het patiënten systeem terecht.

Bergman Clinics op de LHV Huisartsbeurs 2018

Naarden, 2018 - Op zaterdag 7 april is Bergman Clinics met een centrale stand, twee Workshops en drie Skill Labs aanwezig op de LHV Huisartsbeurs 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht.
Bergman Clinics wil graag met u in gesprek over de "gezonde ambitie''  samen met u de zorg voor uw patiënten nog beter te maken.  Wij zien u graag op de LHV Huisartsbeurs 2018!

Ontmoet ons op het NHG congres: 17 november 2017

Naarden, 22 september 2017 - Bergman Clinics neemt uw vragen serieus en wil graag met u in gesprek hoe wij samen met u de zorg voor uw patiënten nog beter kunnen maken. Daarom vindt u ons op het NHG congres 2017 in de RAI in Amsterdam, waar u in gesprek kunt gaan met onze medisch specialisten.

Start 1 juli 2017 kliniek voor orthopedie in Rijswijk

Naarden, 12 mei 2017 - Graag nemen wij u mee in de meest recente ontwikkelingen en delen wij met u achtergrond en toelichting rondom de start van de nieuwe focuskliniek orthopedie in Rijswijk per 1 juli aanstaande. Bergman Clinics start samen met zes ervaren en gerenommeerde orthopedisch chirurgen uit regio Den Haag een nieuwe focuskliniek voor orthopedie in Rijswijk. Het specialistenteam gaat met Bergman in zee vanwege het streven naar medische zorg van het hoogste niveau en de focus op persoonlijke aandacht voor patiënten. Meer informatie over de specialisten en hun specialisaties is toegevoegd. Patiënten kunnen vanaf 1 juli 2017 terecht bij Bergman Clinics in Rijswijk.

 - Algemeen - bmc-huisartsen-mailing-rijswijk-2.jpg

Nieuw: zorgproramma Hand & Pols in Naarden

Bergman Clinics heeft zich gespecialiseerd in een specifiek, maar beperkt aantal behandelingen op het gebied van Bewegingszorg, Oogzorg, Vrouwenzorg, Inwendige Zorg en zorg voor Uiterlijk en Huid. Vanaf 1 april 2017 is op het gebied van Bewegingszorg het zorgprogramma hand & pols toegevoegd. U vindt ons volledige zorgaanbod en onze actuele toegangstijden in Zorgdomein.

Uitbreiding medisch team Bergman Clinics

Binnen het medisch team verwelkomen wij van harte de volgende specialisten:

 • Orthopedisch wervelkolom chirurg dr. S.M. (Steven) van Gaalen. Per 1 mei 2017. Locatie: Bergman Clinics | Bewegingszorg, Naarden.
 • Plastisch chirurg dr. M.J.O.E. (Mariëtta) Bertleff, specialisatie hand & pols. Per 1 april 2017. Locatie: Bergman Clinics | Bewegingszorg, Naarden.
 • MDL-arts dr. M.A.C. (Mirjam) van Langen. Per 1 maart 2017. Locatie: Bergman Clinics | Inwendige Zorg, Bilthoven.
 • Gynaecoloog dr. A.L. (Andreas) Thurkow. Per 1 januari 2017. Locatie: Bergman Clinics | Vrouwenzorg, Amsterdam.
 • Orthopedisch chirurg drs. Y. (Yde) Engelsma, gespecialiseerd in schouder en sport- en knieletsels. Per 1 december 2016. Locatie: Bergman Clinics | Bewegingszorg, Naarden.

Met de ervaring en expertise die bovenstaande specialisten brengen, borgen we ook in 2017 de hooggespecialiseerde zorg. Voor meer informatie over de ervaring en kunde van onze nieuwe specialisten ga naar bergmanclinics.nl/medisch-specialisten.

Door focus top 10 posities in Nederland

Voor diverse veelvoorkomende behandelingen behoort Bergman Clinics inmiddels tot de meest ervaren instellingen in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om medische zorg van het hoogste niveau te bieden, met veel aandacht voor het welbevinden van patiënten en tegen lage kosten. Met deze focus op veelvoorkomende behandelprogramma’s bereiken we in 2017 top 10 posities in Nederland.

 - Algemeen - bmc-huisartsen-factsheet-2017.jpg

 - Algemeen - bmc-huisartsen-mailing-factsheet-2017-1.jpg

Gewoon vergoed door de zorgverzekeraar, ook in 2017

Ieder jaar maken we afspraken met alle zorgverzekeraars over de vergoeding van behandelingen uit de basisverzekering en aanvullende verzekering. Voor 2017 heeft Bergman Clinics ook weer overeenkomsten gesloten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor wordt de behandeling van uw patiënt gewoon vergoed, na verwijzing en bij medische indicatie. Houd bij borstverkleining en ooglidcorrectie rekening met de nieuwe landelijke regels voor vergoeding.

NHG congres: uw mening telt

Uw vragen nemen wij serieus en graag willen wij met u in gesprek hoe wij samen met u de zorg voor uw patiënten nog beter kunnen maken. Een veel gehoorde vraag op het NHG congres 2016 in Leeuwarden was een helder overzicht van ons zorgaanbod. Het overzicht ‘ Waar vindt u welke zorg?’ is dan ook voor u bijgesloten. Wij kijken uit naar het volgende NHG-Congres in Amsterdam.

Uiteraard zijn wij voor u altijd bereikbaar via het centrale nummer voor verwijzers 088 9000 599 of via huisarts@bergmanclinics.nl.

Ook in de tweede helft van 2017 vertrouwen wij weer op een prettige samenwerking!

Kwaliteitsgerichte patiënt wil keuze zorgaanbieder met huisarts overleggen

Naarden, 16 september 2016. De kwaliteitsgerichte patiënt waardeert de kennis van de huisarts (85%). Ondanks dat wil het merendeel van die patiënten (57%) actief betrokken zijn bij de keuze naar welke specialist er wordt doorverwezen voor een planbare medische behandeling. Deze duidelijke behoefte aan shared decision making blijkt uit recent onderzoek in opdracht van Bergman Clinics, dat is uitgevoerd onder kwaliteitsgerichte zorgconsumenten tussen de 45-65 jaar uit verstedelijkte gebieden in Nederland. Tegelijkertijd blijkt dat deze groep niet altijd voldoende op de hoogte is van de keuzemogelijkheden. Dit kan het maken van een weloverwogen keuze voor een zorgaanbieder in de weg staan. Om patiënten bewust te maken van de mogelijkheden en hen zo goed mogelijk in staat te stellen een goed geïnformeerde afweging te maken, start Bergman Clinics op 19 september een publiekscampagne.

Kwaliteitsgerichte patiënt waardeert advies huisarts

Van alle respondenten geeft 28% aan volledig op het advies van de huisarts te vertrouwen voor de keuze van een zorgaanbieder. 57% overlegt met de huisarts, om vervolgens samen te bepalen welke zorgaanbieder het meest geschikt is. Opvallend is dat internet niet alleen een belangrijke bron is voor het zoeken van informatie over allerlei aandoeningen, ook het zoeken naar een passende zorgaanbieder gebeurt online. De meest gebruikte bronnen onder respondenten die een actieve rol spelen bij het bepalen van de meeste geschikte zorgaanbieder zijn: de huisarts (55%), internet (49%) en overleg met de directe omgeving (43%).

Resultaat van de behandeling staat voor de patiënt voorop

Bij het bepalen van de meest geschikte zorgaanbieder wil men vooral zeker weten dat men in goede handen is. Deskundigheid (50%) en bewezen kwaliteit van zorg (47%) zijn de meest genoemde criteria door respondenten die zelf een actieve rol spelen bij het maken van een keuze. Ook betaalbaarheid/verzekerd zijn (37%), ervaring van de arts en het team (32%) en focus en specialisatie (31%) scoren hoog. Opvallend is dat deze respondenten het minder belangrijk lijken te vinden of deze zorgaanbieder vervolgens in de directe omgeving is gevestigd. Slechts 3% noemt een goede bereikbaarheid of een korte reistijd als het belangrijkste criterium bij het maken van een keuze.

Verzekerde zorg bij focusklinieken onbekend

Een goed advies van de huisarts is en blijft belangrijk. Zelfs deze goed geïnformeerde groep patiënten weet namelijk niet altijd waar men terecht kan voor een planbare medische behandeling. Bijna 50% van de respondenten geeft aan niet te weten de keuze te hebben tussen een ziekenhuis of een focuskliniek. 1 op de 5 denkt onterecht helemaal geen keuze te hebben. Ook is onvoldoende bekend dat focusklinieken zorg bieden die vaak gewoon vergoed wordt vanuit het basispakket. Van de respondenten die aangeven bijvoorbeeld Bergman Clinics te kennen, weet bijvoorbeeld maar 1 op de 7 dat ze er ook terecht kunnen voor verzekerde zorg binnen het basispakket. Focusklinieken lijken overigens bekender te zijn bij vrouwen dan mannen. Van de vrouwen overweegt 27% wel eens een focuskliniek, versus 10% van de mannen.

Publiekscampagne Bergman Clinics

Op 19 september start Bergman Clinics met een landelijke publiekscampagne. De campagne moet patiënten ervan bewust maken dat zij bij verwijzing door hun huisarts, keuzemogelijkheden hebben waar en door wie zij hun planbare medisch-specialistische zorg willen laten uitvoeren.

De focusklinieken van Bergman Clinics zijn een uitstekend en toegankelijk alternatief bij de keuze voor planbare medisch-specialistische zorg. Door onze focus op veelvoorkomende behandelingen hebben we veel kennis en expertise opgebouwd. Voor bepaalde ingrepen behoren wij inmiddels tot de meest ervaren instellingen in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze cliënten zeer specialistische zorg bieden van hoge kwaliteit. We committeren ons aan het resultaat van onze behandelingen. Dit blijkt ook uit onze eigen kwaliteits- en behandeluitkomsten en de klantwaarderingen op zorgkaartnederland.nl. Daarnaast is onze zorg voor iedereen toegankelijk. Het overgrote deel van onze behandelingen is verzekerde zorg (70%) en wordt gewoon vergoed vanuit het basispakket. Voor patiënten is het belangrijk om te weten dat ze de keuze hebben en samen met hun huisarts kunnen bepalen of ze naar een ziekenhuis gaan of naar een focuskliniek”, aldus Bart Malenstein, algemeen directeur Bergman Clinics.

Alle genoemde onderzoeksresultaten zijn afkomstig uit het onderzoek uitgevoerd in augustus 2016 door Team Vier in opdracht van Bergman Clinics onder 280 Nederlandse respondenten (kwaliteitsgerichte zorgconsumenten) tussen 45-65 jaar, man en vrouw, woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en de gemeenten Arnhem en Den Bosch.

Onderstaande fragmenten zijn onderdeel van de publiekscampagne:

Update zorgaanbod en actuele toegangstijden in zorgdomein

Naarden, 16 september 2016 - Bergman Clinics heeft zich gespecialiseerd in een specifiek, maar beperkt aantal behandelingen op het gebied van Bewegingszorg, Oogzorg, Vrouwenzorg, Inwendige Zorg en zorg voor Uiterlijk en Huid. Wist u bijvoorbeeld dat uw patiënt ook terecht kan bij Bergman Clinics voor een darmonderzoek? U vindt ons volledige zorgaanbod en onze actuele toegangstijden in Zorgdomein.

Nieuw: Bergman Clinics app

Naarden, 16 september 2016 - Ondergaat uw patiënt binnenkort een staaroperatie, knieoperatie of darmonderzoek? Voor meer dan 20 behandelingen is er nu de Bergman Clinics app. Daarmee krijgt uw patiënt voor, tijdens én na de behandeling de juiste informatie op het juiste moment.

Nieuw: nascholingskalender najaar 2016

Naarden, 16 september 2016 - Het enthousiasme en de interesse vanuit onze verwijzende huisartsen heeft ons geïnspireerd om met regelmaat nascholingen en vaardigheidstrainingen te organiseren. In overleg en op aanvraag verzorgen wij dit ook graag voor uw huisartsengroep. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. Hierbij een greep uit ons nascholingsaanbod in het najaar van 2016:

 • Alles over darmkanker en coloscopie | 28 september.Door dr. Marco Mundt, van 17:30 tot 21:00 uur. Locatie: Bergman Clinics | Inwendige Zorg, Bilthoven.
 • Tot op de bekkenbodem + skills labs | 29 september.Door o.a. dr. Jan-Paul Roovers, van 17:30 tot 21:00 uur. Locatie: Bergman Clinics | Vrouwenzorg, Amsterdam (Buitenveldert).
 • Een update rondom het oog | 21 november. Door o.a. drs. Angela Wolf, van 17:30 tot 21:00 uur. Locatie: Bergman Clinics | Oogzorg, Ede.
 • Orthopedische pathologie bij de huisarts | 8 december LHV Vaardighedendag.Door drs. Henk van der Hoeven, doorlopend van 9:15 tot 16:45 uur. Locatie: Schola Medica, Utrecht.

Het volledige aanbod en meer informatie vindt u op bergmanclinics.nl/nascholingen.

Nieuw in basispakket 2017: bovenooglidcorrectie

Naarden, 16 september 2016 - In 2017 verandert er weer het een en ander aan de zorgverzekering. Zo wordt de basisverzekering uitgebreid met een bovenooglidcorrectie als er sprake is van ernstige gezichtsbeperking door verworven verslapping of verlamming van het ooglid. Een bovenooglidcorrectie wordt bij Bergman Clinics uitgevoerd door een plastisch chirurg of een oogarts. Gewoon 100% vergoed na verwijzing en bij deze medische indicatie.

Ontmoet ons op het nhg congres: 18 november 2016

Naarden, 16 september 2016 - Bergman Clinics neemt uw vragen serieus en wil graag met u in gesprek hoe wij samen met u de zorg voor uw patiënten nog beter kunnen maken. Daarom vindt u ons op het NHG congres 2016 in het WTC in Leeuwarden, waar u in gesprek kunt gaan met onze medisch specialisten.

Nieuw: Bergman Clinics kwaliteitskompas

Naarden, 14 maart 2016 - We weten dat patiënten en verwijzers steeds nadrukkelijker op zoek gaan naar inzicht over de kwaliteit van zorgaanbieders. Daarom zijn we dit jaar gestart met de online publicatie van kwaliteit- & behandeluitkomsten op behandelingsniveau voor inmiddels zeven van onze grootste zorgprogramma’s. Daar voegen we nu ons eerste Kwaliteitskompas aan toe. Ook in 2016 gaan we door met het uitbreiden van kwaliteitsgegevens op behandelingsniveau en het updaten van het Kwaliteitskompas. 

Nieuw: nascholingskalender voorjaar 2016

Naarden, 14 maart 2016 - In het voorjaar van 2016 bieden wij weer diverse geaccrediteerde nascholingen aan. In overleg en op aanvraag verzorgen wij dit ook graag voor uw huisartsengroep. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. Het volledige aanbod en meer informatie vindt u op bergmanclinics.nl/nascholingen.

Ontmoet ons op de lhv huisartsbeurs: 2 april 2016

Naarden, 14 maart 2016 - Bergman Clinics neemt uw vragen serieus en wil graag met u in gesprek hoe wij samen met u de zorg voor uw patiënten nog beter kunnen maken. Daarom vindt u ons op de LHV Huisartsbeurs 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht, waar u in gesprek kunt gaan met onze medisch specialisten. 
  
Schrijf u in voor één van de volgende workshops of skills labs via huisartsbeurs.nl.

 • Skills lab: Dermatoscopie. Door dr. Lidian Lecluse, doorlopend in blokken van een half uur van 10:00 tot 17:15 uur;
 • Skills lab: Inbrengen IUD. Door dr. Anne Timmermans en dr. Pim Ankum, doorlopend in blokken van een half uur van 10:00 tot 17:15 uur;
 • Workshop: Ontwikkelingen rond macula degeneratie en diabetisch macula oedeem. Door  drs. Piet Peters, van 11:30 – 12:30 uur;
 • Workshop: De nieuwe NHG-standaard urine incontinentie. Door prof. dr. Huub van der Vaart, van 11:30 – 12:30 uur;
 • Workshop: Het behandelen van schouderklachten in uw praktijk. Door drs. Maarten van der List, van 15:00 – 16:00 uur. 

Uitbreiding team van medisch specialisten

Naarden, 14 maart 2016 - Binnen het medisch team verwelkomen wij van harte de volgende specialisten:

 • Orthopedisch chirurg dr. Jolanda de Poorter. Per 1 januari 2016.
  Locatie: Bergman Clinics | Bewegingszorg, Naarden.
 • Oogarts dr. Lotje Bosch-Driessen. Per 1 januari 2016.
  Locatie: Bergman Clinics | Oogzorg, Ede.
 • Oogarts drs. Vivianne Oen. Per 1 januari 2016.
  Locatie: Bergman Clinics | Oogzorg, Ede.
 • Oogarts dr. Marjolein Ronday. Per 1 januari 2016.
  Locatie: Bergman Clinics | Oogzorg, Ede.
 • Gynaecoloog dr. Marc van Beurden en dermatoloog dr. Hester Vermaat. Zij zetten hun vulva-poli voort binnen Bergman Clinics | Vrouwenzorg. Per 18 januari 2016.
  Locatie: Bergman Clinics | Vrouwenzorg, Amsterdam (Buitenveldert).
 • Diëtiste Paulien Uljee. Per 1 maart 2016.
  Locatie: Bergman Clinics | Inwendige Zorg, Bilthoven.
 • MDL-arts dr. Mohammed Kara. Per 1 maart 2016.
  Locatie: Bergman Clinics | Inwendige Zorg, Bilthoven.

Met de ervaring en expertise die bovenstaande specialisten brengen, bouwen en borgen we ook in 2016 de hooggespecialiseerde  zorg op het gebied van Bewegingszorg, Oogzorg, Vrouwenzorg, inwendige zorg en zorg voor Uiterlijk en Huid. Voor meer informatie over de ervaring en kunde van onze nieuwe specialisten ga naar bergmanclinics.nl/medisch-specialisten.


magazine.png
ipad.png
bergman-autoradio.jpg

Direct contact met Bergman Clinics

 • Oogzorg
 • Bewegingszorg
 • Vrouwenzorg
 • Inwendige Zorg
 • Uiterlijk en Huid

  Direct naar Oogzorg

 • SPOEDLIJN EDE: 088 - 9000 693
 • SPOEDLIJN BARNEVELD: 088 - 9000 694
 • SPOEDLIJN VEENENDAAL: 088 - 9000 695
 • SPOEDLIJN 'S-HERTOGENBOSCH: 088 9000692

  Direct naar Vrouwenzorg

 • SPOEDLIJN BILTHOVEN: 088 - 9000 591
 • FAX BILTHOVEN: 088 - 9000 592
 • SPOEDLIJN AMSTERDAM- Buitenveldert: 088 - 9000 581
 • FAX AMSTERDAM- Buitenveldert: 088 - 9000 582
 • SPOEDLIJN AMSTERDAM- AMC / Rode Luifel: 088 - 9906 45
 • FAX AMSTERDAM- AMC / Rode Luifel: 088 - 9000 527

  Direct naar Inwendige Zorg

 • BILTHOVEN: 088 - 9000 520
 • AMSTERDAM: 088 - 9000 526
 • FAX BILTHOVEN: 088 - 9000 521
 • FAX AMSTERDAM: 088 - 9000 678

Bergman Clinics Direct contact

Oogzorg

  Direct naar Oogzorg

 • SPOEDLIJN EDE: 088 - 9000 693
 • SPOEDLIJN BARNEVELD: 088 - 9000 694
 • SPOEDLIJN VEENENDAAL: 088 - 9000 695
 • SPOEDLIJN 'S-HERTOGENBOSCH: 088 9000692
 • Mail huisarts
Bewegingszorg

Vrouwenzorg

  Direct naar Vrouwenzorg

 • SPOEDLIJN BILTHOVEN: 088 - 9000 591
 • FAX BILTHOVEN: 088 - 9000 592
 • SPOEDLIJN AMSTERDAM- Buitenveldert: 088 - 9000 581
 • FAX AMSTERDAM- Buitenveldert: 088 - 9000 582
 • SPOEDLIJN AMSTERDAM- AMC / De Rode Luifel: 088 - 9906 45
 • FAX AMSTRDAM- AMC / De Rode Luifel: 088 - 9000 527
 • Mail huisarts
Inwendige Zorg

Uiterlijk en Huid


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.