Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Informatie Coronavirus

Informatie Coronavirus
Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

We voeren van woensdag 18 maart tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit. Onze poliklinische afspraken worden waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch uitgevoerd. Heeft u een afspraak staan in deze periode dan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen. 

Afspraken na 28 april
Uw afspraak na 28 april blijft vooralsnog staan. Moeten wij onverhoopt toch besluiten dat uw afspraak niet door kan gaan, dan wordt u gebeld.
Wij danken u voor uw begrip.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

 

Veelgestelde vragen

Gaat mijn 1e afspraak/consult door?

In verband met het coronavirus zijn vanaf 17 maart tot en met 28 april alle afspraken, waar mogelijk en medisch verantwoord, telefonisch. Heeft u een afspraak in deze periode dan wordt u gebeld.

 

Gaat mijn afspraak voor een controle door?

Vanaf 18 maart tot en met 28 april voert Bergman Clinics alleen nog urgente en/of acute behandelingen uit. De arts belt u wanneer er in deze periode een afspraak voor een controle heeft. De arts bekijkt of uw afspraak urgent is en u hoort of deze doorgaat.

 

Gaat mijn afspraak voor een echografie, röntgenonderzoek of MRI wel door?

Vanaf 18 maart tot en met 28 april voert Bergman Clinics alleen nog urgente en/of acute behandelingen uit. Wanneer er voor u in deze periode een behandeling gepland staat wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen. Heeft u een afspraak voor een echografie, röntgenonderzoek of MRI na 28 april dan blijft deze staan.

 

Gaat mijn operatie door?

Vanaf 18 maart tot en met 28 april voert Bergman Clinics alleen nog urgente en/of acute behandelingen uit. Wanneer er voor u in deze periode een operatie gepland staat belt de arts u. U hoeft niet zelf te bellen. Heeft u een afspraak voor een behandeling na 28 april dan blijft deze staan.

 

Hoe stelt de arts de diagnose bij een telefonisch consult?

De arts legt u tijdens het eerste telefonische gesprek uit hoe hij te werk gaat en wat de volgende stappen zijn om tot een diagnose te komen. Ook krijgt u de gelegenheid uw vragen te stellen.

 

Ik heb een afspraak na 28 april staan. Gaat deze afspraak door?

Vooralsnog blijft uw afspraak na 28 april gewoon staan. Wanneer we moeten besluiten dat deze niet door kan gaan, wordt u gebeld.

 

Wanneer word ik alsnog gezien/ geholpen?

Wanneer uw afspraak niet doorgaat, dan wordt u gebeld. We maken nog geen nieuwe afspraak, maar wanneer u dat wilt, zetten we u op een bellijst en bellen u zodra we weer kunnen inplannen.

 Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.