Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Snurk- en slaapapneu

Behandelingstraject
4

Behandeling UPPP

De operatie

De uvulo-palato-pharyngo-plastiek (UPPP) is een operatie die door de kno-arts wordt uitgevoerd. Tijdens deze operatie verwijdert de kno-arts een deel van het zachte gehemelte, inclusief de huig, zodat de ruimte tussen het zachte gehemelte en de achterwand van de keel ruimer wordt.

Begman Clinics KNO - operatie gehemelte

Bergman Clinics KNO - Operatie gehemelte 2

Doordat het resterende deel van het zachte gehemelte stugger wordt door verlittekening en daardoor minder trilt, zal het snurken afnemen. Bij deze operatie worden ook de keelamandelen, indien die nog aanwezig zijn, verwijderd.

 

De operatie vindt plaats in onze vestiging in Hilversum. Voor de operatie wordt u onder volledige narcose gebracht, zodat u van de ingreep niets merkt. De operatie zelf duurt ongeveer 45 minuten.

De operatie kan plaatsvinden in een dagopname of u moet 1 nacht blijven.


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.