Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Snurk- en slaapapneu

Behandelingstraject
4

Behandeling UPPP

De operatie

De uvulo-palato-pharyngo-plastiek (UPPP) is een operatie die door de kno-arts wordt uitgevoerd. Tijdens deze operatie verwijdert de kno-arts een deel van het zachte gehemelte, inclusief de huig, zodat de ruimte tussen het zachte gehemelte en de achterwand van de keel ruimer wordt.

Begman Clinics KNO - operatie gehemelte

Bergman Clinics KNO - Operatie gehemelte 2

Doordat het resterende deel van het zachte gehemelte stugger wordt door verlittekening en daardoor minder trilt, zal het snurken afnemen. Bij deze operatie worden ook de keelamandelen, indien die nog aanwezig zijn, verwijderd.

 

De operatie vindt plaats in onze vestiging in Hilversum. Voor de operatie wordt u onder volledige narcose gebracht, zodat u van de ingreep niets merkt. De operatie zelf duurt ongeveer 45 minuten.

De operatie kan plaatsvinden in een dagopname of u moet 1 nacht blijven.


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.