GA TERUG
Spataderkeurmerk
bmc-brandbox-mijn-bergman-1920x560px-v3-2.jpg
imageHomepage
Met 'Mijn Bergman Clinics' goed voorbereid en inzage in uw medisch dossier Met 'Mijn Bergman Clinics' goed voorbereid en inzage in uw medisch dossier
Met 'Mijn Bergman Clinics' krijgt u de juiste informatie op het juiste moment. Voor, tijdens én na de behandeling.Met 'Mijn Bergman Clinics' krijgt u de juiste informatie op het juiste moment. Voor, tijdens én na de behandeling.Meer weten

Toon submenu

Spataderkeurmerk

De Hart & Vaatgroep is de officiële patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De Hart & Vaatgroep vindt het belangrijk dat mensen met spataderen weten waar goede zorg wordt geboden.

Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten klinieken en ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.

De toekenning Spataderkeurmerk  is gebaseerd op nieuwe actuele gegevens die de ziekenhuizen via het Transparantieportaal openbaar hebben gemaakt. Het Spataderkeurmerk van De Hart & Vaatgroep helpt patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden.

De locaties met een Spataderkeurmerk en de nieuwe gegevens zijn te vinden op http://www.hartenvaatgroep.nlBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.