Ervaringsverhaal coloscopie

H. Vis - 68 jaar –
Als bij het Bevolkingsonderzoek Darmkanker bloed in je ontlasting wordt gevonden, is er vervolgonderzoek nodig. Ik zag daar tegenop, maar kijk er, mede door de goede uitslag, met een positief gevoel op terug.


Bij het bevolkingsonderzoek afgelopen jaar werd bloed in mijn ontlasting gevonden. Ik kreeg een uitnodiging voor een intake. Ik werd door een verpleegkundige zeer vriendelijk ontvangen en zij heeft mij verteld hoe e.e.a. in zijn werk ging. Gezamenlijk hebben wij een datum uitgekozen voor een coloscopie. Ik kreeg van haar informatie mee betreffende de voorbereiding, het onderzoek en de mogelijke uitkomst.⁠ Het betrof voor mij de eerste keer en het hield mij de dagen, weken voorafgaand behoorlijk bezig. Ik was blij gezien de corona pandemie, dat alles apart van het UMC ziekenhuis, het onderzoek in Bergman Clinics werd verricht. Ik had gekozen voor een sedatie, dat heeft mede geholpen dat het onderzoek voor mij pijnloos en bijna geluidloos werd verricht. Ik dank hierbij het team van Dr. Van der Vlugt, die dat voor mij zo zorgvuldig mogelijk voor elkaar heeft gekregen. Ik kijk er, mede door de goede uitslag, met een positief gevoel op terug. Ook over de nazorg ben ik zeer tevreden. Alle door mij gestelde vragen werden professioneel beantwoord”Bekijk onze behandelingen per zorgprogramma

Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.