Diëtist/leefstijlcoach

Behandelingstraject
4

Resultaat en nazorg overgewicht

Persoonlijke begeleiding bij gedrag- en leefstijl veranderen, afvallen en op gewicht blijven en het verminderen van uw klachten, daar draait het om bij onze programma’s. Er staat een multidisciplinair team klaar om uw lichamelijke gezondheid te bevorderen of u te begeleiden naar een gezonde leefstijlverandering waar u zich gelukkig bij voelt.

De kracht van Bergman Clinics

Uw doelen bereiken doet u bij ons niet alleen. Samen met u bespreken we wat u nodig heeft. We stellen met elkaar een plan op en zoeken de juiste begeleiding. Naast begeleiding vanuit de specialisten van Bergman Clinics, kan het ook zijn dat we externe begeleiding kunnen inschakelen, bijvoorbeeld in de vorm van een psycholoog, fysiotherapeut of sportschool bij u in de buurt. We begeleiden u zolang het nodig is en bieden nazorg aan om de kans op terugval te beperken.

Bereid u goed voor met de Bergman Clinics App

Met de Bergman Clinics App krijgt u informatie in korte berichten op het moment dat het voor u écht relevant is. Voor, tijdens en na het programma of de behandeling. De app helpt u bij het bereiken en volhouden van uw doelen. Download de app in de Appstore (iPhone, iPad) of via Google Play (Android).

Vragen

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!