Op naar een gezond gewicht

Behandelingstraject

Rechten en plichten

Serieus werken aan overgewicht en uw leefstijl veranderen is een hele stap. We vinden het dan ook belangrijk u zo goed mogelijk te informeren over wat u van ons kunt verwachten. Wij doen er alles aan om u met persoonlijke zorg en aandacht naar uw ideale gewicht te begeleiden, opdat u tevreden terugkijkt op het programma.

Voor ons zijn een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Dat schept aan beide kanten verplichtingen. Voor alle behandelingen bij Bergman Clinics gelden bepaalde afspraken. Deze zijn gebaseerd op de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst uit 1995, die geldt voor alle Nederlandse ziekenhuizen.

De arts moet u goed informeren

U hebt recht op eerlijke en volledige informatie over uw behandeling en het leefstijlprogramma. Uw maag-lever-darmarts informeert u daarom over alles wat bij de behandeling komt kijken. U krijgt een samenvatting van de informatie mee naar huis om rustig na te lezen.

U moet de arts goed informeren

U moet uw arts zo volledig mogelijk informeren over uw gezondheid. Alleen dan kunnen de specialisten u goed behandelen en begeleiden. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Toestemming vooraf

Voordat we u kunnen behandelen, moet u toestemming geven voor de gekozen behandeling en het begeleidingstraject. U krijgt daarvoor een toestemmingsformulier mee. Lees dit goed door! Indien u de verkregen informatie heeft begrepen, verder geen vragen meer heeft en met de behandeling akkoord gaat, kunt u het toestemmingsformulier ondertekenen.'

Volg adviezen op

Wij behandelen uw overgewicht zo goed mogelijk. Het resultaat is mede afhankelijk van uw eigen inzet. Voor het beste resultaat volgt u de adviezen van de maag-lever-darmarts, diëtist en andere specialisten zo goed mogelijk op.

Betaal op tijd

U moet uw behandeling vooraf betalen. 

Privacy

Wij vinden uw privacy belangrijk. Wij hebben daarom verschillende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, onbevoegde toegang of onrechtmatig gebruik. Zie voor meer informatie hier op de website.

Klachten

We doen er alles aan om u naar wens te helpen. Als u om wat voor reden dan ook ontevreden bent, laat het ons dan weten. We informeren u graag over de klachtenprocedure.


Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!