Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Jasper FC Wolfs

Neurochirurg
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jasper FC Wolfs
9.5
drs. Jasper FC Wolfs

In 2001 behaalde Jasper Wolfs zijn artsexamen aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is hij voor de opleiding Neurochirurgie naar het LUMC en HMC gegaan. Sinds 2009 is hij Neurochirurg, met als aandachtsgebieden (complexe) wervelkolomchirurgie alsmede vascualrie neurochirurgie. Als promotieonderzoek verricht hij onderzoek naar chirurgische mogelijkheden bij complexe afwijkingen aan de hoofd-nekovergang. Zijn aandachtsgebieden binnen de wervelkolombehandelingen die in de Bergman worden verricht zijn: nekhernia operatie, Lage rug hernia’s en stenose en spondylodesen van de lendewervelkolom. Verder werkt hij als staflid Neurochirug bij het Haaglanden Medisch Centrum te Den Haag.

 

Lees meer

Van de hand van dokter Wolfs zijn meerdere wetenschappelijke publicaties en boekhoofdstukken verschenen.

Dr. Wolfs is lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgen en van The Dutch Spine Society.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jasper FC Wolfs
9.5
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.