Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Jasper FC Wolfs

Neurochirurg
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jasper FC Wolfs
9.6
drs. Jasper FC Wolfs

In 2001 behaalde Jasper Wolfs zijn artsexamen aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is hij voor de opleiding Neurochirurgie naar het LUMC en HMC gegaan. Sinds 2009 is hij Neurochirurg, met als aandachtsgebieden (complexe) wervelkolomchirurgie alsmede vascualrie neurochirurgie. Als promotieonderzoek verricht hij onderzoek naar chirurgische mogelijkheden bij complexe afwijkingen aan de hoofd-nekovergang. Zijn aandachtsgebieden binnen de wervelkolombehandelingen die in de Bergman worden verricht zijn: nekhernia operatie, Lage rug hernia’s en stenose en spondylodesen van de lendewervelkolom. Verder werkt hij als staflid Neurochirug bij het Haaglanden Medisch Centrum te Den Haag.

 

Lees meer

Van de hand van dokter Wolfs zijn meerdere wetenschappelijke publicaties en boekhoofdstukken verschenen.

Dr. Wolfs is lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgen en van The Dutch Spine Society.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jasper FC Wolfs
9.6
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.