Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Jasper FC Wolfs

Neurochirurg
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jasper FC Wolfs
9.5
drs. Jasper FC Wolfs

In 2001 behaalde Jasper Wolfs zijn artsexamen aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is hij voor de opleiding Neurochirurgie naar het LUMC en HMC gegaan. Sinds 2009 is hij Neurochirurg, met als aandachtsgebieden (complexe) wervelkolomchirurgie alsmede vascualrie neurochirurgie. Als promotieonderzoek verricht hij onderzoek naar chirurgische mogelijkheden bij complexe afwijkingen aan de hoofd-nekovergang. Zijn aandachtsgebieden binnen de wervelkolombehandelingen die in de Bergman worden verricht zijn: nekhernia operatie, Lage rug hernia’s en stenose en spondylodesen van de lendewervelkolom. Verder werkt hij als staflid Neurochirug bij het Haaglanden Medisch Centrum te Den Haag.

 

Lees meer

Van de hand van dokter Wolfs zijn meerdere wetenschappelijke publicaties en boekhoofdstukken verschenen.

Dr. Wolfs is lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgen en van The Dutch Spine Society.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jasper FC Wolfs
9.5
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.