drs. Jasper FC Wolfs

Neurochirurg
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jasper FC Wolfs
9.3
drs. Jasper FC Wolfs

In 2001 behaalde Jasper Wolfs zijn artsexamen aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens is hij voor de opleiding Neurochirurgie naar het LUMC en HMC gegaan. Sinds 2009 is hij Neurochirurg, met als aandachtsgebieden (complexe) wervelkolomchirurgie alsmede vasculaire neurochirurgie.

Lees meer

Als promotieonderzoek verricht hij onderzoek naar chirurgische mogelijkheden bij complexe afwijkingen aan de hoofd-nekovergang.
Zijn aandachtsgebieden binnen de wervelkolombehandelingen die bij Bergman Clinics worden verricht, zijn: nekhernia operatie, lage rug hernia’s & stenose en spondylodesen van de lendewervelkolom. Verder werkt hij als staflid Neurochirug bij het Haaglanden Medisch Centrum in Den Haag.

Dokter Wolfs schreef meerdere wetenschappelijke publicaties en boekhoofdstukken.

Lidmaatschappen

Dr. Wolfs is lid van de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgen en van The Dutch Spine Society.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jasper FC Wolfs
9.3
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.