Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Lara Zeldenrust

Huidtherapeut
Lara Zeldenrust

Lara is in september 2015 gestart met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en sinds juli 2019 afgestudeerd. Tijdens haar afstudeeronderzoek heeft zij literatuuronderzoek gedaan naar de effectiviteit van de Nd YAG laser. Door de resultaten van haar afstudeeronderzoek is zij nog kritischer naar de evidentie van nieuwe behandelmethodes gaan kijken. "Innovaties in de huidtherapeutische zorg houd ik dan ook nauwlettend in de gaten".

 

Lees meer

Lara heeft tijdens haar opleiding werkervaring opgedaan bij:

Nij Smellinghe Ziekenhuis te Drachten (Expertisecentrum
Lymfovasculaire Geneeskunde en Huid- en Laser Kliniek)
Huidpraktijk Heerenveen (Laser- Huid- en Oedeemtherapie)
Medisch Centrum Leeuwarden bij een wondverpleegkundige specialist
Smooth Laser Clinic Zwolle (praktijk voor laserontharing en huidverbetering)
Lara heeft veel werkervaringen opgedaan op het gebied van huidtherapeutische behandelingen (laser en peeling) en het behandelen van verschillen soorten (lymf)oedeem ervaring opgedaan.

Lara Zeldenrust is huidtherapeute bij Bey by Bergman Clinics in Zwolle en Heerenveen.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.