Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Jarl Tielemans

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 59065377101
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jarl Tielemans
10
drs. Jarl Tielemans

Dokter Jarl Tielemans is sinds september 2019 als plastisch chirurg verbonden aan Bey by Bergman Clinics. Tijdens een consult zal hij u een persoonlijk, eerlijk en afgewogen advies geven. Zijn doel is om cliënten zich prettig en zeker te laten voelen in hun lijf om de wereld met vertrouwen tegemoet te treden.

Lees meer

Dokter Tielemans volgde zijn studie geneeskunde in Leiden en gedeeltelijk aan het Karolinska Instutuut in Stockholm. Hij werd opgeleid tot plastisch chirurg in Medisch Centrum Leeuwarden, Universitair Medisch Centrum Groningen en door Professor Berend van der Lei binnen Bey by Bergman Clinics. Jaarlijks bezoekt hij zowel nationale als internationale plastisch chirurgen en congressen om up to date te blijven.

Naast Bey by Bergman Clinics is dokter Tielemans ook verbonden aan het HAGA-ziekenhuis. Aldaar is hij verantwoordelijk voor borstreconstructies (zowel de DIEP-methode als borstprothesen). Ook heeft hij de afgelopen jaren veel postbariatrische correcties verricht binnen het ziekenhuis. Daarnaast is hij gespecialiseerd in andere weke delen reconstructies en reconstructies na huidkanker in het gelaat. Deze combinatie werkt uitstekend voor hem; ‘soms gebruik je technieken die ontwikkeld zijn binnen reconstructieve plastische chirurgie voor esthetische doeleinden en soms werkt het andersom beter’.

Dokter Jarl Tielemans is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jarl Tielemans
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.