drs. Jarl Tielemans

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 59065377101
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jarl Tielemans
9.9
drs. Jarl Tielemans

Dokter Jarl Tielemans is sinds september 2019 als Plastisch chirurg verbonden aan Bey by Bergman Clinics. Tijdens een consult zal hij u een persoonlijk, eerlijk en afgewogen advies geven. Zijn doel is om cliënten zich prettig en zeker te laten voelen in hun lijf om de wereld met vertrouwen tegemoet te treden.

Lees meer

Dokter Tielemans volgde zijn studie Geneeskunde in Leiden en gedeeltelijk aan het Karolinska Instutuut in Stockholm. Hij werd opgeleid tot plastisch chirurg in Medisch Centrum Leeuwarden, Universitair Medisch Centrum Groningen en door Professor Berend van der Lei binnen Bey by Bergman Clinics. Jaarlijks bezoekt hij zowel nationale als internationale plastisch chirurgen en congressen om up to date te blijven.

Naast Bey by Bergman Clinics is dokter Tielemans ook verbonden aan het HAGA-ziekenhuis. Aldaar is hij verantwoordelijk voor borstreconstructies (zowel de DIEP-methode als borstprothesen). Ook heeft hij de afgelopen jaren veel postbariatrische correcties verricht binnen het ziekenhuis. Daarnaast is hij gespecialiseerd in andere weke delen reconstructies en reconstructies na huidkanker in het gelaat. Deze combinatie werkt uitstekend voor hem; ‘soms gebruik je technieken die ontwikkeld zijn binnen reconstructieve plastische chirurgie voor esthetische doeleinden en soms werkt het andersom beter’.

Beroepsverenigingen

Dokter Jarl Tielemans is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Jarl Tielemans
9.9
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!