Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Tessa Wubben

Gynaecoloog
BIG-nummer: 19913680501
drs. Tessa Wubben

Tessa Wubben (1983) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen (2003-2010). Aansluitend werkte ze als arts op de afdeling chirurgie en de afdeling gynaecologie en verloskunde in het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg.

Lees meer

In 2014 startte ze met de opleiding tot gynaecoloog in het cluster Utrecht (Sint Elisabeth Ziekenhuis Tilburg, UMC Utrecht, Gelre Ziekenhuis Apeldoorn en MeanderMC in Amersfoort).
De laatste 2 jaar van haar opleiding heeft ze zich verder gespecialiseerd in de benigne gynaecologie en bekkenbodemproblematiek.
Zij heeft speciale interesse in diagnostiek en behandeling van bloedingsproblematiek (abnormaal uterien bloedverlies), buik- en bekkenpijn, cysten aan eierstokken (ovariële cysten) en seksuele problematiek.
Daarnaast houdt ze zich bezig met onderwijs aan studenten geneeskunde, physician assistants en OK-assistenten.
Sinds oktober 2019 werkt ze bij Bergman Clinics | Vrouw op de locaties Hilversum en Ede.

 

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.