Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Tessa Wubben

Gynaecoloog
BIG-nummer: 19913680501
drs. Tessa Wubben

Tessa Wubben (1983) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen (2003-2010). Aansluitend werkte ze als arts op de afdeling Chirurgie, Gynaecologie en Verloskunde in het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg.

Sinds oktober 2019 werkt ze bij als Gynaecoloog Bergman Clinics | Vrouw in Hilversum en Ede.

Lees meer

In 2014 startte ze met de opleiding tot gynaecoloog in het cluster Utrecht (Sint Elisabeth Ziekenhuis Tilburg, UMC Utrecht, Gelre Ziekenhuis Apeldoorn en MeanderMC in Amersfoort).

Specialisatie

De laatste 2 jaar van haar opleiding heeft ze zich verder gespecialiseerd in de benigne gynaecologie en bekkenbodemproblematiek.

Interesses

Zij heeft speciale interesse in diagnostiek en behandeling van bloedingsproblematiek (abnormaal uterien bloedverlies), buik- en bekkenpijn, cysten aan eierstokken (ovariële cysten) en seksuele problematiek.
Daarnaast houdt ze zich bezig met onderwijs aan studenten geneeskunde, physician assistants en OK-assistenten.

 

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.