dr. Rob Klemans

dr. Rob Klemans

BIG-nummer: 29912217501

‘In mijn werk als dermatoloog probeer ik altijd rekening te houden met ‘de mens achter de patiënt.’ Op die manier kan ik de behandeling samen met de patiënt afstemmen op diens specifieke situatie.’

Dokter Klemans studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht en heeft na het afronden van zijn studie in 2009 een half jaar ervaring opgedaan als basisarts op de afdeling longziekten van het Amphia ziekenhuis in Breda. Vervolgens is hij begonnen met een promotietraject op het gebied van voedselallergie bij de afdeling Dermatologie in het UMC Utrecht.

‘Patiënten met constitutioneel eczeem hebben vaker een voedselallergie en zien vaak een relatie tussen hun eczeem en voeding. Het is een uitdaging om bij deze groep patiënten onderscheid te maken tussen een daadwerkelijke voedselallergie of overige voedselgerelateerde klachten.’

Na het afronden van zijn proefschrift in 2014 heeft dokter Klemans aansluitend de opleiding tot dermatoloog gevolgd in het UMC Utrecht. Tijdens zijn opleiding heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met verschillende vormen van eczeem, psoriasis, allergieën en spataderen. Daarnaast is hij werkzaam gebleven als onderzoeker op het gebied van voedselallergie en heeft hij meerdere publicaties geschreven op dit gebied en op verschillende internationale congressen zijn onderzoek gepresenteerd.

Dokter Klemans werkt vanaf 1 oktober 2019 bij Bergman Clinics.

 

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png