Assisteer mij
Assisteer mij
dr. Rob Klemans

dr. Rob Klemans

BIG-nummer: 29912217501

‘In mijn werk als dermatoloog probeer ik altijd rekening te houden met ‘de mens achter de patiënt.’ Op die manier kan ik de behandeling samen met de patiënt afstemmen op diens specifieke situatie.’

Dokter Klemans studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht en heeft na het afronden van zijn studie in 2009 een half jaar ervaring opgedaan als basisarts op de afdeling longziekten van het Amphia ziekenhuis in Breda. Vervolgens is hij begonnen met een promotietraject op het gebied van voedselallergie bij de afdeling Dermatologie in het UMC Utrecht.

‘Patiënten met constitutioneel eczeem hebben vaker een voedselallergie en zien vaak een relatie tussen hun eczeem en voeding. Het is een uitdaging om bij deze groep patiënten onderscheid te maken tussen een daadwerkelijke voedselallergie of overige voedselgerelateerde klachten.’

Na het afronden van zijn proefschrift in 2014 heeft dokter Klemans aansluitend de opleiding tot dermatoloog gevolgd in het UMC Utrecht. Tijdens zijn opleiding heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met verschillende vormen van eczeem, psoriasis, allergieën en spataderen. Daarnaast is hij werkzaam gebleven als onderzoeker op het gebied van voedselallergie en heeft hij meerdere publicaties geschreven op dit gebied en op verschillende internationale congressen zijn onderzoek gepresenteerd.

Dokter Klemans werkt vanaf 1 oktober 2019 bij Bergman Clinics.

 

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.