drs. Alissa Hartog

Dermatoloog
BIG-nummer: 09913709701
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Alissa Hartog
9.7
drs. Alissa Hartog

Dokter Hartog studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na deze studie werkte zij een jaar als Arts-assistent bij de afdeling chirurgie in het Flevoziekenhuis om haar chirurgische kwaliteiten te vergroten. Vervolgens deed zij ruim 2 jaar ervaring op binnen de flebologie en combineerde dit met het mede ontwikkelen van enkele richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie (NVDV).

 

Lees meer

In 2014 startte dokter Hartog met haar specialisatie tot Dermatoloog aan het VUmc. Tijdens haar specialisatie heeft zij zich verder verdiept in de oncologie door een keuzestage in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.
Ook heeft dokter Hartog tijdens haar opleiding uitgebreide kennis opgedaan van o.a. de algemene dermatologie en allergologie.

Divers

“Dermatologie is prachtig vak. De patiëntenpopulatie is zeer divers en varieert van pasgeboren baby’s tot ouderen en al deze verschillende patiënten brengen hun eigen vragen en uitdagingen met zich mee. Ik vind dit een mooi onderdeel van de dermatologie. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat mensen voldoende uitleg krijgen. Bij het verlaten van de spreekkamer moet het voor hen duidelijk zijn wat voor aandoening zij hebben en wat de verdere verwachtingen en mogelijke behandelingen zijn.”

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Alissa Hartog
9.7
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!