drs. Margaritha Adams

Cosmetisch arts
BIG-nummer: 99917807801
drs. Margaritha Adams

Dokter Margaritha Adams volgde haar opleiding tot arts aan de Universiteit van Amsterdam, waarna zij zich vrijwel meteen heeft toegelegd op de Cosmetische geneeskunde. In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan zowel op het gebied van botuline toxine, filler behandelingen als op huidverbetering middels laser.

Lees meer

Sinds 2016 is Margaritha als assistent trainer betrokken bij de American Association of Aesthetic Medicine die wereldwijd onderwijs en hands-on trainingen organiseren voor artsen die een wetenschappelijke dan wel klinische interesse hebben in esthetische geneeskunde.

Aangezien zij altijd op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen en technieken, bezoekt zij meerdere internationale congressen per jaar om haar kennis en vaardigheden up to date te houden.

Motivatie en werkwijze

Het willen accentueren van persoonlijke schoonheid motiveert Margaritha om iedere dag te streven naar mooie, maar vooral ook natuurlijke resultaten. Het verschil maken voor een cliënt zit niet in grote veranderingen, maar in een combinatie van zowel preventie als middels kleine behandelingen geleidelijk aan meer rust en balans aan te brengen in het hoofd-halsgebied. Om dit te bereiken maakt zij graag een individueel behandelplan zodat zij samen met u naar het gewenste resultaat kan toewerken.

Margaritha Adams is NVCG / KNMG gecertificeerd Cosmetisch arts en is werkzaam bij de vestiging Amsterdam.


Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!