Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Florine Veldstra

Bekkenfysiotherapeut
BIG-nummer: 69920443304
Florine Veldstra

Florine Veldstra (1992) volgde de opleiding tot Fysiotherapeut in Amsterdam. Daarna studeerde ze verder voor haar master Bekkenfysiotherapie in Amersfoort. Florine is een enthousiaste therapeut die met veel passie haar werk uitvoert. Ze begeleidt met veel zorg en aandacht de patiënten. Door haar interesse in bekken- en bekkenbodem gerelateerde klachten specialiseert ze zich continu.

Lees meer

Onder de naam van Fysioclinics Amsterdam is Florine sinds 2019 werkzaam op de locaties Bergman Clinics I Vrouw I Amsterdam en Bilthoven en Bergman Clinics | Maag & Darm I Bilthoven. Meer informatie is te vinden op www.fysioclinics.com. Voor een afspraak voor de bekkenfysiotherapie kunt u contact opnemen met 0640037041 of stuurt u een mail naar info@fysioclinics.com.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.