dr. Emmilia Dowlatshahi

dr. Emmilia Dowlatshahi

BIG-nummer: 59909695901

“Nadat alle Mohs-rondes zijn geweest en de huidkanker-cellen weg zijn, bespreek ik de verschillende huidreconstructie mogelijkheden samen met de patiënt.”

Dr. Emmilia Dowlatshahi heeft de opleiding tot dermatoloog gevolgd in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam van 2013-2017. Tijdens de opleiding heeft ze veel ervaring opgedaan in het opereren van huidkanker. In 2017 heeft zij de opleiding Mohs micrografische chirurgie afgerond in het Erasmus Medisch Centrum. Ze heeft in het Dermahaven Rotterdam als Mohs-dermatoloog gewerkt. Sinds 2019 voert ze de Mohs chirurgie uit bij Bergman Clinics in Hilversum.

Daarnaast werkt Dr. Dowlatshahi als dermatoloog in het OLVG Amsterdam. In 2014 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit op epidemiologisch onerzoek naar de comorbiditeiten van psoriasis.
Zij heeft passie voor haar vak en oefent de dermatologie in de volle breedte uit. Tot haar aandachtsgebieden behoren de oncologie, dermatochirurgie, Mohs' mircrografische chirurgie, psoriasis en inflammatoire huidaandoeningen, flebologie en de cosmetische dermatologie.

• Lid Nederlandse Vereniging voor Dermatologtie en Venereologie
• Lid European Society for Micrographic Surgery
• Lid Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Dermatologie
• Lid European Academy for Dermatology and Venerology


Gespecialiseerd in


Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.