Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Emmilia Dowlatshahi

Mohs-dermatoloog
BIG-nummer: 59909695901
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Emmilia Dowlatshahi
10
dr. Emmilia Dowlatshahi

“Nadat alle Mohs-rondes zijn geweest en de huidkanker-cellen weg zijn, bespreek ik de verschillende huidreconstructie mogelijkheden samen met de patiënt.”

 

Lees meer

Dr. Emmilia Dowlatshahi heeft de opleiding tot dermatoloog gevolgd in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam van 2013-2017. Tijdens de opleiding heeft ze veel ervaring opgedaan in het opereren van huidkanker. In 2017 heeft zij de opleiding Mohs micrografische chirurgie afgerond in het Erasmus Medisch Centrum. Ze heeft in het Dermahaven Rotterdam als Mohs-dermatoloog gewerkt. Sinds 2019 voert ze de Mohs chirurgie uit bij Bergman Clinics in Hilversum.

Daarnaast werkt Dr. Dowlatshahi als dermatoloog in het OLVG Amsterdam. In 2014 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit op epidemiologisch onerzoek naar de comorbiditeiten van psoriasis.
Zij heeft passie voor haar vak en oefent de dermatologie in de volle breedte uit. Tot haar aandachtsgebieden behoren de oncologie, dermatochirurgie, Mohs' mircrografische chirurgie, psoriasis en inflammatoire huidaandoeningen, flebologie en de cosmetische dermatologie.

• Lid Nederlandse Vereniging voor Dermatologtie en Venereologie
• Lid European Society for Micrographic Surgery
• Lid Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Dermatologie
• Lid European Academy for Dermatology and Venerology

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Emmilia Dowlatshahi
10.0

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.