drs. Ivette Wieffer

drs. Ivette Wieffer

BIG-nummer: 89062152381

Ivette heeft haar diploma HBO Verpleegkunde gehaald in 2004 aan de Saxion Hogeschool Enschede.

Na deze opleiding heeft zij in 2006 de master Psychologie aan de Universiteit Twente afgerond. Na een korte tijd in de psychiatrie gewerkt te hebben, heeft zij de interne en externe opleiding tot genetisch consulent op de afdeling Genetica van het UMC Utrecht gevolgd en afgerond in 2010.

De eerste jaren heeft ze in de oncogenetica gewerkt met de families met (mogelijk) erfelijke kanker. In 2016 is ze overgestapt naar de cardiogenetica, met de families met (mogelijk) erfelijke hartziekten. Ze houdt poliklinisch spreekuur cardiogenetica in de Bergman Clinics en in het UMC Utrecht.
Begin 2020 heeft Ivette haar masteropleiding tot Physician Assistant afgerond aan de Hogeschool Utrecht, waardoor zij binnen het medisch beroepsterrein, zelfstandig en structureel medische taken kan verrichten.
.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.