Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Ivette Wieffer

Physician Assistant
BIG-nummer: 89062152381
drs. Ivette Wieffer

Ivette heeft haar diploma HBO Verpleegkunde gehaald in 2004 aan de Saxion Hogeschool Enschede.

Na deze opleiding heeft zij in 2006 de master Psychologie aan de Universiteit Twente afgerond. Na een korte tijd in de psychiatrie gewerkt te hebben, heeft zij de interne en externe opleiding tot genetisch consulent op de afdeling Genetica van het UMC Utrecht gevolgd en afgerond in 2010.

 

Lees meer

De eerste jaren heeft ze in de oncogenetica gewerkt met de families met (mogelijk) erfelijke kanker. In 2016 is ze overgestapt naar de cardiogenetica, met de families met (mogelijk) erfelijke hartziekten. Ze houdt poliklinisch spreekuur cardiogenetica in de Bergman Clinics en in het UMC Utrecht.
Begin 2020 heeft Ivette haar masteropleiding tot Physician Assistant afgerond aan de Hogeschool Utrecht, waardoor zij binnen het medisch beroepsterrein, zelfstandig en structureel medische taken kan verrichten.
.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.