Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Ivette Wieffer

Physician Assistant
BIG-nummer: 89062152381
drs. Ivette Wieffer

Ivette heeft haar diploma HBO Verpleegkunde gehaald in 2004 aan de Saxion Hogeschool Enschede.

Na deze opleiding heeft zij in 2006 de master Psychologie aan de Universiteit Twente afgerond. Na een korte tijd in de psychiatrie gewerkt te hebben, heeft zij de interne en externe opleiding tot genetisch consulent op de afdeling Genetica van het UMC Utrecht gevolgd en afgerond in 2010.

 

Lees meer

De eerste jaren heeft ze in de oncogenetica gewerkt met de families met (mogelijk) erfelijke kanker. In 2016 is ze overgestapt naar de cardiogenetica, met de families met (mogelijk) erfelijke hartziekten. Ze houdt poliklinisch spreekuur cardiogenetica in de Bergman Clinics en in het UMC Utrecht.
Begin 2020 heeft Ivette haar masteropleiding tot Physician Assistant afgerond aan de Hogeschool Utrecht, waardoor zij binnen het medisch beroepsterrein, zelfstandig en structureel medische taken kan verrichten.
.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.