Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Ivette Wieffer

Physician Assistant
BIG-nummer: 89062152381
drs. Ivette Wieffer

Ivette heeft haar diploma HBO Verpleegkunde gehaald in 2004 aan de Saxion Hogeschool Enschede.

Na deze opleiding heeft zij in 2006 de master Psychologie aan de Universiteit Twente afgerond. Na een korte tijd in de psychiatrie gewerkt te hebben, heeft zij de interne en externe opleiding tot genetisch consulent op de afdeling Genetica van het UMC Utrecht gevolgd en afgerond in 2010.

 

Lees meer

De eerste jaren heeft ze in de oncogenetica gewerkt met de families met (mogelijk) erfelijke kanker. In 2016 is ze overgestapt naar de cardiogenetica, met de families met (mogelijk) erfelijke hartziekten. Ze houdt poliklinisch spreekuur cardiogenetica in de Bergman Clinics en in het UMC Utrecht.
Begin 2020 heeft Ivette haar masteropleiding tot Physician Assistant afgerond aan de Hogeschool Utrecht, waardoor zij binnen het medisch beroepsterrein, zelfstandig en structureel medische taken kan verrichten.
.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.