Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Elma Strijks

Neuroloog
Ede
drs. Elma Strijks

Dokter Elma Strijks studeerde geneeskunde aan de Radboud universiteit Nijmegen. Nadien specialiseerde zij zich tot neuroloog in het Academisch Ziekenhuis in Nijmegen. Na afronden van haar opleiding tot neuroloog bleef ze aldaar werkzaam als staflid neurologie. In 2004 startte Elma Strijks als algemeen neuroloog in de maatschap neurologie binnen Gelre ziekenhuizen. 

Sinds 1 maart 2020 is zij werkzaam als neuroloog bij de Bergman Clinics | Bewegen | Ede.

Lees meer

Dokter Elma Strijks zegt over haar werk: "Neurologie is mijn werk maar ook mijn passie. Zoals u mag verwachten van uw arts ga ik uit van de meest recente richtlijnen en werk ik volgens “state of the art”. Daarnaast blijft het een mooie uitdaging om samen met u de meest passende oplossing te vinden voor uw klachten van het bewegingsapparaat. Ik geloof niet in kookboek geneeskunde, wel in “zorg op maat”; persoonlijke zorg gericht op uw probleem en uw vraag".

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.