dr. Claire La Chapelle

dr. Claire La Chapelle

Claire La Chapelle (1982) volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit Leiden. In 2012 begon zij met de specialisatie tot gynaecoloog. Zij is opgeleid in het Haaglanden Medisch Centrum, het Leidsch Universitair Medisch Centrum, het Amsterdams Universitair Medisch Centrum en het Tergooi Ziekenhuis te Blaricum.

In 2017 promoveerde zij op het onderwerp: “evidence-based implementatie van de minimaal invasieve Chirurgie”. Tijdens haar opleiding tot gynaecoloog raakte zij geboeid door de bekkenbodemproblematiek. Nu specialiseert zij zich bij Bergman Clinics tot urogynaecoloog.

Zij is lid van de werkgroep Bekkenbodem van de NVOG (Nederlands Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en lid van de IUGA (International Urogynecologal Association). Sinds juli 2020 is zij werkzaam bij Bergman Clinics Hilversum.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.