Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Claire La Chapelle

Gynaecoloog
dr. Claire La Chapelle

Claire La Chapelle (1982) volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit Leiden. In 2012 begon zij met de specialisatie tot gynaecoloog. Zij is opgeleid in het Haaglanden Medisch Centrum, het Leidsch Universitair Medisch Centrum, het Amsterdams Universitair Medisch Centrum en het Tergooi Ziekenhuis te Blaricum.

 

Lees meer

In 2017 promoveerde zij op het onderwerp: “evidence-based implementatie van de minimaal invasieve Chirurgie”. Tijdens haar opleiding tot gynaecoloog raakte zij geboeid door de bekkenbodemproblematiek. Nu specialiseert zij zich bij Bergman Clinics tot urogynaecoloog.

Zij is lid van de werkgroep Bekkenbodem van de NVOG (Nederlands Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en lid van de IUGA (International Urogynecologal Association). Sinds juli 2020 is zij werkzaam bij Bergman Clinics Hilversum.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.