Assisteer mij
Assisteer mij
dr. Claire La Chapelle

dr. Claire La Chapelle

Claire La Chapelle (1982) volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit Leiden. In 2012 begon zij met de specialisatie tot gynaecoloog. Zij is opgeleid in het Haaglanden Medisch Centrum, het Leidsch Universitair Medisch Centrum, het Amsterdams Universitair Medisch Centrum en het Tergooi Ziekenhuis te Blaricum.

 

In 2017 promoveerde zij op het onderwerp: “evidence-based implementatie van de minimaal invasieve Chirurgie”. Tijdens haar opleiding tot gynaecoloog raakte zij geboeid door de bekkenbodemproblematiek. Nu specialiseert zij zich bij Bergman Clinics tot urogynaecoloog.

Zij is lid van de werkgroep Bekkenbodem van de NVOG (Nederlands Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en lid van de IUGA (International Urogynecologal Association). Sinds juli 2020 is zij werkzaam bij Bergman Clinics Hilversum.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
KNOKNO
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.