drs. Rogier Goetgebuer

drs. Rogier Goetgebuer

BIG-nummer: 39915509301

Dokter Goetgebuer behaalde zijn artsendiploma aan de Universiteit Utrecht in 2012. Hij startte zijn loopbaan bij de interne geneeskunde in het Diakonessenhuis in Utrecht waar hij in 2014 ook zijn opleiding tot Maag- darm- leverarts startte.

Vanaf 2015 tot en met 2017 werkte hij in het kader van de opleiding in het Meander Medisch Centrum Amersfoort en van 2017 tot 2018 in het UMC Utrecht. Van 2018 tot 2020 startte hij voor het laatste deel van de opleiding in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam waar hij ook startte met wetenschappelijk onderzoek naar virale complicaties bij patienten met ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. In 2020 rondde hij zijn opleiding tot maag-darm-leverarts af. Sindsdien is hij werkzaam bij de Bergman Clinics waar hij zich richt op endoscopisch onderzoek.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.