drs. Mirte Siemerink

drs. Mirte Siemerink

BIG-nummer: 79911280501

“Als dermatoloog ligt mijn hart vooral bij de dermato-oncologie en dermato-chirurgie, waarbij in het bijzonder bij de Mohs micrografische chirurgie. Het boeiende aan de Mohs micrografische chirurgie vind ik de combinatie van factoren: het nauwe patiëntencontact rondom en tijdens de ingreep, de zelf-diagnostiek (het weefsel beoordelen onder de microscoop), en het precieze chirurgische werken; waarbij ik streef naar het best haalbare cosmetische resultaat.”
Drs. Siemerink heeft haar opleiding tot dermatoloog gevolgd in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam (2011-2015). In beide centra werd zij opgeleid als Mohs-dermatoloog. Sinds 2015 is zij gecertificeerd Mohs chirurg bij de European Society for Micrographic Surgery (ESMS).

De afgelopen jaren werkte ze in het Haga Ziekenhuis in Den Haag waar zij de Mohs-afdeling mede opzette en sinds 2017 wekelijks veel Mohs ingrepen heeft uitgevoerd.
Sinds september 2020 voert ze de Mohs micrografische chirurgie uit bij Bergman Clinics in Hilversum.

Lidmaatschappen:
• Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie
• European Society for Micrographic Surgery
• European Academy for Dermatology and Venerology

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.