drs. Mirte Siemerink

drs. Mirte Siemerink

BIG-nummer: 79911280501

“Als dermatoloog ligt mijn hart vooral bij de dermato-oncologie en dermato-chirurgie, waarbij in het bijzonder bij de Mohs micrografische chirurgie. Het boeiende aan de Mohs micrografische chirurgie vind ik de combinatie van factoren: het nauwe patiëntencontact rondom en tijdens de ingreep, de zelf-diagnostiek (het weefsel beoordelen onder de microscoop), en het precieze chirurgische werken; waarbij ik streef naar het best haalbare cosmetische resultaat.”
Drs. Siemerink heeft haar opleiding tot dermatoloog gevolgd in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam (2011-2015). In beide centra werd zij opgeleid als Mohs-dermatoloog. Sinds 2015 is zij gecertificeerd Mohs chirurg bij de European Society for Micrographic Surgery (ESMS).

De afgelopen jaren werkte ze in het Haga Ziekenhuis in Den Haag waar zij de Mohs-afdeling mede opzette en sinds 2017 wekelijks veel Mohs ingrepen heeft uitgevoerd.
Sinds september 2020 voert ze de Mohs micrografische chirurgie uit bij Bergman Clinics in Hilversum.

Lidmaatschappen:
• Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie
• European Society for Micrographic Surgery
• European Academy for Dermatology and Venerology

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.