Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Tuna Demir

Cosmetisch arts
BIG-nummer: 29924876301
drs. Tuna Demir

Tuna Demir is cosmetisch arts. Na het behalen van zijn bachelor Biomedische wetenschappen, volgde hij de versnelde Geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Lees meer

Tijdens zijn studie heeft dokter Demir extra aandacht besteed aan het vakgebied van de plastische chirurgie. Hij ging hiervoor naar Tokio, waar hij onderzoek deed naar littekens. In Tokio is hij voor het eerst in aanraking gekomen met de cosmetische geneeskunde. Hier heeft hij zijn eerste scholing in injectables gevolgd. Een passie voor de esthetische kant van zijn beroep werd geboren.

Hij keerde terug naar Nederland en ging direct aan de slag als Cosmetisch arts bij meerdere klinieken door heel Nederland. Dokter Demir heeft een duidelijke visie op schoonheid en streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. “Een gezicht verander je niet en dat wil je niet”. Tijdens het consult neemt hij veel tijd om te achterhalen wat u wilt uitstralen. Hij kijkt analytisch naar het gezicht en kijkt naar wat haalbaar is of niet.


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.