drs. Tuna Demir

Cosmetisch arts
BIG-nummer: 29924876301
drs. Tuna Demir

Tuna Demir is cosmetisch arts. Na het behalen van zijn bachelor Biomedische wetenschappen, volgde hij de versnelde Geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Lees meer

Tijdens zijn studie heeft dokter Demir extra aandacht besteed aan het vakgebied van de plastische chirurgie. Hij ging hiervoor naar Tokio, waar hij onderzoek deed naar littekens. In Tokio is hij voor het eerst in aanraking gekomen met de cosmetische geneeskunde. Hier heeft hij zijn eerste scholing in injectables gevolgd. Een passie voor de esthetische kant van zijn beroep werd geboren.

Hij keerde terug naar Nederland en ging direct aan de slag als Cosmetisch arts bij meerdere klinieken door heel Nederland. Dokter Demir heeft een duidelijke visie op schoonheid en streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. “Een gezicht verander je niet en dat wil je niet”. Tijdens het consult neemt hij veel tijd om te achterhalen wat u wilt uitstralen. Hij kijkt analytisch naar het gezicht en kijkt naar wat haalbaar is of niet.


Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!