Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Tuna Demir

Cosmetisch arts
BIG-nummer: 29924876301
drs. Tuna Demir

Tuna Demir is cosmetisch arts. Na het behalen van zijn bachelor Biomedische wetenschappen, volgde hij de versnelde geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Lees meer

Tijdens zijn studie heeft Tuna extra aandacht besteed aan het vakgebied van de plastische chirurgie. Hij ging hiervoor naar Tokio, waar hij onderzoek deed naar littekens. In Tokio is hij voor het eerst in aanraking gekomen met de cosmetische geneeskunde. Hier heeft hij zijn eerste scholing in injectables gevolgd. Een passie voor de esthetische kant van zijn beroep werd geboren. Hij keerde terug naar Nederland en ging direct aan de slag als cosmetisch arts bij meerdere klinieken door heel Nederland. Tuna heeft een duidelijke visie op schoonheid en streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. “Een gezicht verander je niet en dat wil je niet”. Tijdens het consult neemt Tuna veel tijd om te achterhalen wat je wilt uitstralen. Hij kijkt analytisch naar het gezicht en kijkt naar wat haalbaar is of niet.


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.