drs. Tuna Demir

drs. Tuna Demir

BIG-nummer: 29924876301

Tuna Demir is cosmetisch arts. Na het behalen van zijn bachelor Biomedische wetenschappen, volgde hij de versnelde geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Tijdens zijn studie heeft Tuna extra aandacht besteed aan het vakgebied van de plastische chirurgie. Hij ging hiervoor naar Tokio, waar hij onderzoek deed naar littekens. In Tokio is hij voor het eerst in aanraking gekomen met de cosmetische geneeskunde. Hier heeft hij zijn eerste scholing in injectables gevolgd. Een passie voor de esthetische kant van zijn beroep werd geboren. Hij keerde terug naar Nederland en ging direct aan de slag als cosmetisch arts bij meerdere klinieken door heel Nederland. Tuna heeft een duidelijke visie op schoonheid en streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. “Een gezicht verander je niet en dat wil je niet”. Tijdens het consult neemt Tuna veel tijd om te achterhalen wat je wilt uitstralen. Hij kijkt analytisch naar het gezicht en kijkt naar wat haalbaar is of niet.


Gespecialiseerd in


Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.