Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Carla Asfar

Huidtherapeut
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carla Asfar
8.3
Carla Asfar

Carla is in september 2016 gestart met de opleiding Huidtherapie aan Hogeschool Utrecht en heeft in juli 2020 de studie afgerond. Haar afstudeeronderzoek bestond uit een pilotonderzoek bij het onderzoeksinstituut Skinwiser te Rotterdam, een initiatief van Dr. Jetske Ultee. Dit pilotonderzoek was gericht op het therapeutisch effect van 5% Potassium Azeolyl Diglycinate in het Azelaic Acid Serum van Dr. Jetske Ultee Skincare op Dermatitis Perioralis (clownseczeem). Het onderzoek toonde aan dat het serum een ontstekingsremmende werking had op dit ziektebeeld.

Lees meer

Ervaring

Gedurende de opleiding heeft Carla ervaring opgedaan bij:

  • Tergooi ziekenhuis poli EMC te Hilversum
  • U-Clinic te Amsterdam
  • Huidtherapie Prisma te Almere

Gedurende haar werkzaamheden lag de nadruk op het verrichten van diverse huidtherapeutische behandelingen, waaronder laserbehandelingen en oedeemtherapie. Bovendien heeft zij regelmatig geassisteerd bij divers cosmetische en dermatologische ingrepen.

Alle huidtherapeuten bij Bey by Bergman Clinics zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carla Asfar
8.3
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.