Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Carla Asfar

Huidtherapeut
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carla Asfar
8.3
Carla Asfar

Carla is in september 2016 gestart met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en heeft in juli 2020 de studie afgerond. Haar afstudeeronderzoek bestond uit een pilotonderzoek bij het onderzoeksinstituut Skinwiser te Rotterdam, een initiatief van Dr. Jetske Ultee. Dit pilotonderzoek was gericht op het therapeutisch effect van 5% Potassium Azeolyl Diglycinate in het Azelaic Acid Serum van Dr. Jetske Ultee Skincare op Dermatitis Perioralis (clownseczeem). Het onderzoek toonde aan dat het serum een ontstekingsremmende werking had op dit ziektebeeld.

 

Lees meer

Gedurende de opleiding heeft Carla ervaring opgedaan bij:
- Tergooi ziekenhuis poli EMC te Hilversum
- U-Clinic te Amsterdam
- Huidtherapie Prisma te Almere

Gedurende haar werkzaamheden lag de nadruk op het verrichten van diverse huidtherapeutische behandelingen, waaronder laserbehandelingen en oedeemtherapie. Bovendien heeft zij regelmatig geassisteerd bij divers cosmetische en dermatologische ingrepen.

Alle huidtherapeuten bij Bey by Bergman Clinics zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carla Asfar
8.3
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.