Carla Asfar

Huidtherapeut
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carla Asfar
8.8
Carla Asfar

Carla is in september 2016 gestart met de opleiding Huidtherapie aan Hogeschool Utrecht en heeft in juli 2020 de studie afgerond. Haar afstudeeronderzoek bestond uit een pilotonderzoek bij het onderzoeksinstituut Skinwiser te Rotterdam, een initiatief van Dr. Jetske Ultee. Dit pilotonderzoek was gericht op het therapeutisch effect van 5% Potassium Azeolyl Diglycinate in het Azelaic Acid Serum van Dr. Jetske Ultee Skincare op Dermatitis Perioralis (clownseczeem). Het onderzoek toonde aan dat het serum een ontstekingsremmende werking had op dit ziektebeeld.

Lees meer

Ervaring

Gedurende de opleiding heeft Carla ervaring opgedaan bij:

  • Tergooi ziekenhuis poli EMC te Hilversum
  • U-Clinic te Amsterdam
  • Huidtherapie Prisma te Almere

Gedurende haar werkzaamheden lag de nadruk op het verrichten van diverse huidtherapeutische behandelingen, waaronder laserbehandelingen en oedeemtherapie. Bovendien heeft zij regelmatig geassisteerd bij divers cosmetische en dermatologische ingrepen.

Alle huidtherapeuten bij Bey by Bergman Clinics zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carla Asfar
8.8
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!