Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Carla Asfar

Huidtherapeut
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carla Asfar
8.3
Carla Asfar

Carla is in september 2016 gestart met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en heeft in juli 2020 de studie afgerond. Haar afstudeeronderzoek bestond uit een pilotonderzoek bij het onderzoeksinstituut Skinwiser te Rotterdam, een initiatief van Dr. Jetske Ultee. Dit pilotonderzoek was gericht op het therapeutisch effect van 5% Potassium Azeolyl Diglycinate in het Azelaic Acid Serum van Dr. Jetske Ultee Skincare op Dermatitis Perioralis (clownseczeem). Het onderzoek toonde aan dat het serum een ontstekingsremmende werking had op dit ziektebeeld.

 

Lees meer

Gedurende de opleiding heeft Carla ervaring opgedaan bij:
- Tergooi ziekenhuis poli EMC te Hilversum
- U-Clinic te Amsterdam
- Huidtherapie Prisma te Almere

Gedurende haar werkzaamheden lag de nadruk op het verrichten van diverse huidtherapeutische behandelingen, waaronder laserbehandelingen en oedeemtherapie. Bovendien heeft zij regelmatig geassisteerd bij divers cosmetische en dermatologische ingrepen.

Alle huidtherapeuten bij Bey by Bergman Clinics zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carla Asfar
8.3
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.