Assisteer mij
Assisteer mij
dr. Michel Verbeek

dr. Michel Verbeek

BIG-nummer: 09045497701

Na zijn artsexamen aan de Universiteit van Amsterdam in 1996 heeft Michel Verbeek 1,5 jaar gewerkt als arts-assistent Heelkunde in Ziekenhuis Amstelveen. Tijdens zijn studie Geneeskunde is Michel Verbeek frequent voor zijn studie in Afrika geweest. In 1998 begon hij aan een militaire loopbaan bij de Landmacht. Eerst voltooide hij de opleiding tot algemeen militair arts, vervolgens werkte hij een paar jaar als officier-arts in het “veld” en werd 2 keer uitgezonden naar Bosnië. In 2002 begon hij (als militair) aan de opleiding tot anesthesioloog in het Academisch ziekenhuis Maastricht. Het vierde jaar van zijn opleiding volgde hij in het Groote Schuur Hospital in Kaapstad, Zuid Afrika. 

In 2007 werd hij als Militair Anesthesioloog gedetacheerd (als staflid) in het toenmalig Medisch Centrum Haaglanden MCH (inmiddels Haaglanden Medisch Centrum) in Den Haag. Drs. Verbeek heeft aan velen internationale militaire uitzendingen deelgenomen. Eind augustus 2017 heeft hij defensie verlaten.

Naast zijn werk als staflid in het MCH en zijn militaire werkzaamheden begon Michel Verbeek in 2009 zijn loopbaan bij de Bergman Clinics | Uiterlijk in Den Haag. Sinds september 2017 werkt Michel Verbeek met veel plezier fulltime voor Bergman Clinics | Bewegen in Rijswijk.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
KNOKNO
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.