Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Michel Verbeek

Anesthesioloog
BIG-nummer: 09045497701
dr. Michel Verbeek

Na zijn artsexamen aan de Universiteit van Amsterdam in 1996 heeft Michel Verbeek 1,5 jaar gewerkt als arts-assistent Heelkunde in Ziekenhuis Amstelveen. Tijdens zijn studie Geneeskunde is Michel Verbeek frequent voor zijn studie in Afrika geweest. In 1998 begon hij aan een militaire loopbaan bij de Landmacht. Eerst voltooide hij de opleiding tot algemeen militair arts, vervolgens werkte hij een paar jaar als officier-arts in het “veld” en werd 2 keer uitgezonden naar Bosnië. In 2002 begon hij (als militair) aan de opleiding tot anesthesioloog in het Academisch ziekenhuis Maastricht. Het vierde jaar van zijn opleiding volgde hij in het Groote Schuur Hospital in Kaapstad, Zuid Afrika. 

Lees meer

In 2007 werd hij als Militair Anesthesioloog gedetacheerd (als staflid) in het toenmalig Medisch Centrum Haaglanden MCH (inmiddels Haaglanden Medisch Centrum) in Den Haag. Drs. Verbeek heeft aan velen internationale militaire uitzendingen deelgenomen. Eind augustus 2017 heeft hij defensie verlaten.

Naast zijn werk als staflid in het MCH en zijn militaire werkzaamheden begon Michel Verbeek in 2009 zijn loopbaan bij de Bergman Clinics | Uiterlijk in Den Haag. Sinds september 2017 werkt Michel Verbeek met veel plezier fulltime voor Bergman Clinics | Bewegen in Rijswijk.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.