Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Linda van der Schuit

Diëtist / Gewichtscoach
Linda van der Schuit

Mijn naam is Linda van der Schuit en ik werk als diëtist bij Bergman Clinics. Na mijn opleidingen HBO Voeding en Diëtetiek, sportdiëtetiek en WO Voedingsleer, ben ik voor mijzelf begonnen als (sport)diëtist. De behoefte ontstond om mensen te helpen in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl dat bij hun paste, maar ook om topsporters te begeleiden en mensen met ziektes / aandoeningen zoals diabetes mellitus, lipoedeem, COPD, ondergewicht, maag/darmproblemen etc. 

 

Lees meer

Om mij verder te ontwikkelen heb ik ook een aantal jaar in de levensmiddelenindustrie gewerkt als Scientific and Regulatory Affairs Specialist. Maar mijn hart ligt bij het zorgen voor mensen en mensen gelukkig en gezond maken.

Het mooiste aan dit vak vind ik dat ieder mens anders is. Het is de truc om uit te vinden wat de oorzaak is dat iemand te zwaar is of lichamelijke klachten heeft en samen met de cliënt uit te vinden welke behandeling het beste bij iemand past en het beste resultaat geeft.

Of een behandeling effect heeft, hangt af van veel factoren, zoals leefstijl, levensverhaal, erfelijke factoren, stofwisseling, hormonen, medicatie etc. Bij Bergman Clinics werken we met een multidisciplinair team van deskundigen, zoals artsen, verpleegkundigen, psychologen en diëtisten, waardoor we goed naar het totaalplaatje kunnen kijken en een op maat gemaakte behandeling en de juiste zorg kunnen aanbieden. Daarbij staan het lange termijn effect en kwaliteit voorop. Maar ook zeker de haalbaarheid, met name in onze voedingsplannen. We zorgen ervoor dat onze adviezen aansluiten bij de leefstijl, wensen en gewoontes en dat er ruimte blijft voor genieten, zodat het haalbaar blijft op de lange termijn en de motivatie hoog blijft.


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.