Assisteer mij
Assisteer mij
Linda van der Schuit

Linda van der Schuit

Mijn naam is Linda van der Schuit en ik werk als diëtist bij Bergman Clinics. Na mijn opleidingen HBO Voeding en Diëtetiek, sportdiëtetiek en WO Voedingsleer, ben ik voor mijzelf begonnen als (sport)diëtist. De behoefte ontstond om mensen te helpen in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl dat bij hun paste, maar ook om topsporters te begeleiden en mensen met ziektes / aandoeningen zoals diabetes mellitus, lipoedeem, COPD, ondergewicht, maag/darmproblemen etc. 

 

Om mij verder te ontwikkelen heb ik ook een aantal jaar in de levensmiddelenindustrie gewerkt als Scientific and Regulatory Affairs Specialist. Maar mijn hart ligt bij het zorgen voor mensen en mensen gelukkig en gezond maken.

Het mooiste aan dit vak vind ik dat ieder mens anders is. Het is de truc om uit te vinden wat de oorzaak is dat iemand te zwaar is of lichamelijke klachten heeft en samen met de cliënt uit te vinden welke behandeling het beste bij iemand past en het beste resultaat geeft.

Of een behandeling effect heeft, hangt af van veel factoren, zoals leefstijl, levensverhaal, erfelijke factoren, stofwisseling, hormonen, medicatie etc. Bij Bergman Clinics werken we met een multidisciplinair team van deskundigen, zoals artsen, verpleegkundigen, psychologen en diëtisten, waardoor we goed naar het totaalplaatje kunnen kijken en een op maat gemaakte behandeling en de juiste zorg kunnen aanbieden. Daarbij staan het lange termijn effect en kwaliteit voorop. Maar ook zeker de haalbaarheid, met name in onze voedingsplannen. We zorgen ervoor dat onze adviezen aansluiten bij de leefstijl, wensen en gewoontes en dat er ruimte blijft voor genieten, zodat het haalbaar blijft op de lange termijn en de motivatie hoog blijft.


Gespecialiseerd in


Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
KNOKNO
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.