Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Ties van Andringa de Kempenaer

(Vaat)chirurg
BIG-nummer: 89043282201
drs. Ties van Andringa de Kempenaer

Dokter van Andringa de Kempenaer heeft na het cum laude afronden van zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen de opleiding Heelkunde en Vaatchirurgie gevolgd. Deels in het medische Spectrum Twente in Enschede en deels in het UMC Groningen.

Lees meer

 Dokter van Andringa de Kempenaer heeft gewerkt in het Wilhelmina Ziekenhuis en Assen en in het Medisch Centrum Leeuwarden als vaatchirurg met speciale aandacht voor complexe wonden en de daarbij behorende arteriële en veneuze vaatpathologie.

Sinds 2010 werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden waar samen met de wondconsulenten en het management een Wond expertise Centrum is ontstaan dat zich niet alleen richt op de zorg in het ziekenhuis maar met name ook op de gehele keten van wondzorg zowel voor als na de diagnostiek en behandeling in het centrum. Dokter van Andringa de Kempenaer is sinds december 2020 werkzaam bij Bergman Clinics | Huid & Vaten.

Naast zijn werkzaamheden als vaatchirurg is dokter van Andringa de Kempenaer lid van diverse beroepsverenigingen, zoals de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) en De Dutch College of Phlebology (DCoP)

Gespecialiseerd in laserbehandelingen hoofdstam- en perforerende aderen, Mueller behandelingen en (foam) sclerotherapie.


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.