drs. Ties van Andringa de Kempenaer

(Vaat)chirurg
BIG-nummer: 89043282201
drs. Ties van Andringa de Kempenaer

Dokter van Andringa de Kempenaer heeft na het cum laude afronden van zijn studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen de opleiding Heelkunde en Vaatchirurgie gevolgd. Deels in het medische Spectrum Twente in Enschede en deels in het UMC Groningen.

Lees meer

Dokter van Andringa de Kempenaer heeft gewerkt in het Wilhelmina Ziekenhuis en Assen en in het Medisch Centrum Leeuwarden als vaatchirurg met speciale aandacht voor complexe wonden en de daarbij behorende arteriële en veneuze vaatpathologie.

Sinds 2010 werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden waar samen met de wondconsulenten en het management een Wond expertise Centrum is ontstaan dat zich niet alleen richt op de zorg in het ziekenhuis maar met name ook op de gehele keten van wondzorg zowel voor als na de diagnostiek en behandeling in het centrum. Dokter van Andringa de Kempenaer is sinds december 2020 werkzaam bij Bergman Clinics | Huid & Vaten.

Lidmaatschappen

Naast zijn werkzaamheden als vaatchirurg is dokter van Andringa de Kempenaer lid van diverse beroepsverenigingen, zoals de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) en De Dutch College of Phlebology (DCoP)

Gespecialiseerd in laserbehandelingen hoofdstam- en perforerende aderen, Mueller behandelingen en (foam) sclerotherapie.


Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!