Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Ties van Andringa de Kempenaer

(Vaat)chirurg
BIG-nummer: 89043282201
drs. Ties van Andringa de Kempenaer

Dokter van Andringa de Kempenaer heeft na het cum laude afronden van zijn studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen de opleiding Heelkunde en Vaatchirurgie gevolgd. Deels in het medische Spectrum Twente in Enschede en deels in het UMC Groningen.

Lees meer

Dokter van Andringa de Kempenaer heeft gewerkt in het Wilhelmina Ziekenhuis en Assen en in het Medisch Centrum Leeuwarden als vaatchirurg met speciale aandacht voor complexe wonden en de daarbij behorende arteriële en veneuze vaatpathologie.

Sinds 2010 werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden waar samen met de wondconsulenten en het management een Wond expertise Centrum is ontstaan dat zich niet alleen richt op de zorg in het ziekenhuis maar met name ook op de gehele keten van wondzorg zowel voor als na de diagnostiek en behandeling in het centrum. Dokter van Andringa de Kempenaer is sinds december 2020 werkzaam bij Bergman Clinics | Huid & Vaten.

Naast zijn werkzaamheden als vaatchirurg is dokter van Andringa de Kempenaer lid van diverse beroepsverenigingen, zoals de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) en De Dutch College of Phlebology (DCoP)

Gespecialiseerd in laserbehandelingen hoofdstam- en perforerende aderen, Mueller behandelingen en (foam) sclerotherapie.


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.