Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Veerle Jacobs

Seksuoloog
Veerle Jacobs

Veerle Jacobs ( 1972) werkte 18 jaar als huisarts, waarvan 15 jaar bij Julius Gezondheidscentrum Terwijde in Leidsche Rijn. Ze is opgeleid in Utrecht waar ze haar studie geneeskunde én de huisartsenopleiding volgde. Sinds 2009 was ze zelf ook huisartsopleider. In 2014 rondde ze de postmaster opleiding Seksuologie af bij RINO Amsterdam. Sindsdien werkt ze ook als seksuoloog. In 2020 stopte ze als huisarts om zich volledig op de seksuologie te kunnen richten. Naast haar werkzaamheden bij Bergman Clinics | Vrouw heeft ze een eigen praktijk als seksuoloog in Utrecht.

Lees meer

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.