Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Veerle Jacobs

Seksuoloog
Veerle Jacobs

Veerle Jacobs ( 1972) werkte 18 jaar als huisarts, waarvan 15 jaar bij Julius Gezondheidscentrum Terwijde in Leidsche Rijn. Ze is opgeleid in Utrecht waar ze haar studie geneeskunde én de huisartsenopleiding volgde. Sinds 2009 was ze zelf ook huisartsopleider. In 2014 rondde ze de postmaster opleiding Seksuologie af bij RINO Amsterdam. Sindsdien werkt ze ook als seksuoloog. In 2020 stopte ze als huisarts om zich volledig op de seksuologie te kunnen richten. Naast haar werkzaamheden bij Bergman Clinics | Vrouw heeft ze een eigen praktijk als seksuoloog in Utrecht.

Lees meer

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.