Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Willemien van de Water

(Vaat)chirurg
BIG-nummer: 39911226101
dr. Willemien van de Water

Dokter Van de Water heeft na het afronden van haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit Leiden onderzoek verricht naar de behandeling van borstkanker bij ouderen, resulterend in een promotie getiteld 'Management of elderly patients with breast cancer – towards evidence based medicine'.

Lees meer

 Hierna heeft zij de opleiding Heelkunde en Vaatchirurgie gevolgd in het Leids Universitair Medisch Centrum, het HAGA ziekenhuis en het Alrijne ziekenhuis. Momenteel is zij als vaatchirurg verbonden aan het Sint Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein, een tertiair verwijscentrum voor vaatziekten. Dokter van de Water is sinds 2020 werkzaam bij Bergman Clinics.

Naast haar werkzaamheden als vaatchirurg is dokter Van de Water lid van diverse beroepsverenigingen en commissies, waaronde de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) en de European Society of Vascular Surgery (ESVS).


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.