Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Willemien van de Water

(Vaat)chirurg
BIG-nummer: 39911226101
dr. Willemien van de Water

Dokter Van de Water heeft na het afronden van haar studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit Leiden onderzoek verricht naar de behandeling van borstkanker bij ouderen, resulterend in een promotie getiteld 'Management of elderly patients with breast cancer – towards evidence based medicine'.

Lees meer

Hierna heeft zij de opleiding Heelkunde en Vaatchirurgie gevolgd in het Leids Universitair Medisch Centrum, het HAGA ziekenhuis en het Alrijne ziekenhuis. Momenteel is zij als vaatchirurg verbonden aan het Sint Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein, een tertiair verwijscentrum voor vaatziekten. Dokter van de Water is sinds 2020 werkzaam bij Bergman Clinics.

Naast haar werkzaamheden als vaatchirurg is dokter Van de Water lid van diverse beroepsverenigingen en commissies, waaronde de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) en de European Society of Vascular Surgery (ESVS).


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.