Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Irene Veth

Cosmetisch arts
BIG-nummer: 39918852201
drs. Irene Veth

Dokter Irene is heeft haar opleiding Master of Medical Science afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Naast haar studie heeft ze zich altijd ingezet voor patiënt gerichte zorg tijdens het simulatie patiënt contact, zij heeft ook lange tijd nog als simulatie patiënt geacteerd.

Lees meer

Tijdens haar studie heeft zij meerdere stages doorlopen bij de snijdende specialisaties, hartchirurgie en later in de plastische en reconstructieve chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Hier heeft ze vele operatieve behandelingen uitgevoerd en een onderzoek opgezet voor handchirurgie. Na haar studie is ze voor de liefde naar Rotterdam verhuisd en heeft in het Bronovo ziekenhuis gewerkt als arts bij de chirurgie.

In de periode van 2014 tot 2016 heeft ze een uitstap gemaakt binnen de ouderenzorg zodat zij zich als moeder op haar gezin kon focussen. Hier heeft ze recentelijk ook tijdens de COVID-19 pandemie nog ondersteuning geboden.

Sinds 2017 is Dokter Irene zich gaan specialiseren als Cosmetisch arts en lid geworden van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Zij heeft voor de opleiding meerdere trainingen in het binnen en ook buitenland gevolgd om te blijven innoveren binnen het vak. Tevens bezoekt zij elk jaar internationale congressen om over de nieuwste technieken en ontwikkelingen te leren.

Het consult en de kennismaking met de cliënten is voor haar net zo belangrijk als het behandelen zelf. Educatie en voorlichting zijn de basis voor het overdragen van de meest natuurlijke resultaten. Tevens geeft zij anti-aging en preventieve adviezen om zo lang mogelijk resultaat van de behandeling te behouden. “Ik wil samen met de cliënt werken naar een individueel behandelplan en ervoor dat jouw uiterlijk weer straalt zoals je innerlijk!”

Dokter Irene is lid van de NVCG, cosmetisch arts en werkzaam in de vestiging in Utrecht.


Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.