Els Backer

Bekkenfysiotherapeut
BIG-nummer: 19920742504
Els Backer

Els Backer (1987) werkt sinds november 2020 als Bekkenfysiotherapeut bij Bergman Clinics | Vrouw en Bergman Clinics | Maag & Darm. Na het afronden van haar master Bekkenfysiotherapie ligt haar focus op bekkenbodemklachten in relatie tot oncologie, pijn, gastro-enterologie en buikpijn.

Lees meer

Zoals Els het zelf beschrijft, het gebied waarin de bekkenfysiotherapeut mag werken is precair. Als therapeut hecht ze daarom grote waarde aan goed luisteren, vertrouwen creëren, open communicatie en samenwerken met andere zorgverleners. Met deze bijzondere specialisatie helpt Els de patiënt het herwinnen van zelfvertrouwen, herstel en verbeteren van kwaliteit van leven.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!