Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Henk Oosterhof

Gynaecoloog
BIG-nummer: 39023114101
dr. Henk Oosterhof

Dr Henk Oosterhof studeerde geneeskunde aan de Rijks Universiteit te Groningen. Vervolgens begon hij zijn promotietraject naar haemodynamische veranderingen bij het ongeboren kind in gecompliceerde zwangerschappen en promoveerde in 1993.
In 2002 voltooide hij zijn opleiding tot gynaecoloog in het Groene Hart Ziekenhuis Gouda, en Leids Universitair Medisch Centrum.
Van 2002 tot 2019 was de heer Oosterhof werkzaam als algemeen gynaecoloog in het Nij Smellinghe Ziekenhuis te Drachten. Zijn aandachtsgebieden waren naast de benigne gynacologie: oncologie, bekkenbodemproblematiek en menopauze. Gedurende die jaren was hij actief voor de Female Cancer Foundation (FCF) in Suriname en Afrika. Ook bekleedt hij meerdere bestuursfuncties (MSB Drachten, MCN, KNMG Fryslan).
Vanaf 2010 startte hij een Menopauzekliniek voor vrouwen met ernstige overgangsklachten. Naast zijn werk als gynaecoloog verricht hij wetenschappelijk onderzoek naar de invloed van overgangsklachten op werkverzuim. Dit heeft geresulteerd in meerdere publicaties in internationale tijdschriften en begeleidt hij een promovendus op dit onderwerp. Oosterhof is tevens bestuurslid van de Dutch Menopause Society.
Naast klinische werkzaamheden geeft hij workshops en clinics aan bedrijven over duurzame inzetbaarheid van vrouwelijke medewerkers, met speciale aandacht voor de overgang.

 

Lees meer
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Ons Contact & Service Center is vandaag, 2 september 2021, éénmalig gesloten om 16:00 uur. Op vrijdag 3 september vanaf 08:00 uur zit het team weer voor u klaar.

Uiteraard blijven wij bereikbaar indien u bijvoorbeeld complicaties heeft na een recente behandeling bij Bergman Clinics.