Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Joost van Wijk

Dermatoloog
BIG-nummer: 09908625001
drs. Joost van Wijk

Dokter Joost van Wijk studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij zich daar specialiseerde tot Dermatoloog.

Lees meer

Dokter Van Wijk houdt zich bezig met alle facetten van de dermatologie, dermatochirurgie en heeft zich gespecialiseerd in flebologie (spataderzorg). Hij is op dit moment bezig met een vervolgopleiding liposuctie bij dr. Habbema.

Door zijn eerdere opleiding medische biologie, is hij ook erg geïnteresseerd in de achterliggende mechanismen bij huidziekten. Hij heeft onderzoek gedaan naar pigmentstoornissen aan het toenmalige SNIP (Nederlands instituut voor Pigmentstoornissen) en daardoor ook bedreven in het diagnosticeren en behandelen van pigmentstoornissen.

Dokter Van Wijk is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en venereologie (NVDV), de European Academy of Dermatology and Venerology (EADV) en de Nederlandse Vereniging voor Psychodermatologie (NVPD)

Specialisaties:

  • Algemene dermatologie
  • Flebologie (spataderbehandelingen)
  • Lymf-/lipoedeem
  • Dermatochirurgie en huidkanker
  • Proctologie
  • Soa’s
  • Pigmentstoornissen
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.