drs. Joost van Wijk

Dermatoloog
BIG-nummer: 09908625001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Joost van Wijk
10
drs. Joost van Wijk

Dokter Joost van Wijk studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij zich daar specialiseerde tot Dermatoloog.

Lees meer

Dokter Van Wijk houdt zich bezig met alle facetten van de dermatologie, dermatochirurgie en heeft zich gespecialiseerd in flebologie (spataderzorg). Hij is op dit moment bezig met een vervolgopleiding liposuctie bij dr. Habbema.

Door zijn eerdere opleiding medische biologie, is hij ook erg geïnteresseerd in de achterliggende mechanismen bij huidziekten. Hij heeft onderzoek gedaan naar pigmentstoornissen aan het toenmalige SNIP (Nederlands instituut voor Pigmentstoornissen) en daardoor ook bedreven in het diagnosticeren en behandelen van pigmentstoornissen.

Dokter Van Wijk is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en venereologie (NVDV), de European Academy of Dermatology and Venerology (EADV) en de Nederlandse Vereniging voor Psychodermatologie (NVPD)

Specialisaties:

  • Algemene dermatologie
  • Flebologie (spataderbehandelingen)
  • Lymf-/lipoedeem
  • Dermatochirurgie en huidkanker
  • Proctologie
  • Soa’s
  • Pigmentstoornissen
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Joost van Wijk
10.0
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!