Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Xiaomeng Liu

Mohs-dermatoloog
BIG-nummer: 69913917401
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Xiaomeng Liu
6.6
dr. Xiaomeng Liu

“De beste uitkomst van een behandeling is een tevreden cliënt. Wanneer mijn cliënt tevreden is, ben ik pas tevreden.”

Lees meer

Dr. Liu heeft haar opleiding tot dermatoloog gevolgd aan het Maastricht Universitair medisch Centrum waar ze zich o.a. gespecialiseerd heeft in huidkanker zorg en Mohs micrografische chirurgie. Ze is gepromoveerd op behandeling van huidkanker waarbij ze onderzoek heeft gedaan naar manieren om complicaties te verminderen en het beste cosmetische resultaat te behalen. De kennis die ze daarmee heeft opgedaan is niet alleen waardevol voor haar patiënten maar heeft ze ook meegenomen in de landelijke richtlijn ”Infectiepreventie maatregelen bij dermatochirurgische ingrepen”.

Voordat ze bij Bergman Clinics kwam werken heeft ze in het Flevoziekenhuis gewerkt. Daar heeft ze Mohs micrografische chirurgie geintroduceerd en doceerde ze chirurgische vaardigheden aan dermatologen in opleiding. Naast huidkanker zorg is dr. Liu een dermatoloog met een brede interesse die veel ervaring heeft met behandelingen van dermatologische patiënten van jong tot oud.

Sinds 2021 werkt dr. Liu bij Bergman Clinics op locaties Utrecht en Hilversum.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Xiaomeng Liu
6.6
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.