drs. Ellen Mandl

Neurochirurg
BIG-nummer: 79057325001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ellen Mandl
8.0
drs. Ellen Mandl

Drs. Mandl volgde haar opleiding tot arts aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hierna werkte zij 2 jaar als arts assistent neurochirurgie niet in opleiding, om vervolgens in 2004 te starten aan de opleiding tot neurochirurg. Na het beëindigen van haar opleiding in 2010 is zij werkzaam geweest als neurochirurg in het MC Slotervaart. Vanaf 2018 is zij werkzaam in het OLVG West vanuit het Amsterdam UMC lokatie AMC. Haar aandachtsgebied is de degeneratieve wervelkolom.

Lees meer

Drs. Mandl is lid van de Nederlandse Vereniging van Neurochirurgie en is tevens een van de leden van de kwaliteitscommissie van deze vereniging.
Per februari 2021 is zij gestart met de MBA Healthcare Management aan de Universiteit van Amsterdam.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ellen Mandl
8.0
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!