drs. Mandy Rademaker

Cosmetisch arts
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Mandy Rademaker
9.3
drs. Mandy Rademaker

Dokter Mandy Rademaker heeft haar opleiding tot arts in 2013 cum laude afgerond aan de Universiteit Leiden. Als arts heeft zij in het ziekenhuis ervaring opgedaan binnen de interne geneeskunde, oncologie en spoedeisende hulp. In 2018 is zij zich vervolgens gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde en is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). Sinds 2021 is zij KNMG gecertificeerd cosmetisch arts.

Lees meer

In de afgelopen jaren heeft Mandy veelvuldig ervaring opgedaan met injectable behandelingen zoals botuline toxine, fillers en skinboosters.

De combinatie van behandelingen om een optimaal en natuurlijk resultaat te geven, is een speerpunt voor dokter Mandy. Het is voor haar belangrijk om een persoonlijke benadering te vinden, omdat het verhaal van elke cliënt verschilt. Of het nou om het verbeteren van uiterlijke kenmerken gaat, het afsluiten van een negatieve periode of een net iets zachtere manier van ouder worden, iedereen heeft zijn of haar eigen redenen en dat maakt de cosmetische geneeskunde voor haar het mooiste vakgebied om in te werken. Ook is het samenwerken met plastisch chirurgen en huidtherapeuten voor haar een manier om voor elke cliënt een zo gericht en langdurig mogelijk resultaat te garanderen. “Een behandeling is meestal niet iets eenmaligs, maar een gezamenlijk traject waarin je steeds elkaar terugziet. Het geeft mij enorme voldoening om een rol te mogen spelen in het op de lange termijn behouden van iemands prachtige eigen kenmerken en op een goede manier te verbeteren en verzachten waar mogelijk.”

Dokter Mandy is graag op de hoogte van de wetenschappelijke onderzoeken, houdt van uitbreiden van kennis en kunde en nieuwe innovaties. Zij bezoekt jaarlijks meerdere nationale en internationale congressen en bijeenkomsten om haar behandelingen zo veilig, natuurlijk en optimaal mogelijk te kunnen bieden.

Naast haar werkzaamheden als cosmetisch arts, is Mandy in haar vrije tijd het liefst te vinden in mooie natuurgebieden, van de Veluwse bossen tot aan de Noord-Hollandse polder waar zij is opgegroeid. Dokter Mandy woont in Den Haag en is werkzaam bij Bey Clinics Utrecht en Den Haag.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Mandy Rademaker
9.3

Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.