Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Rob Dunnewold

Neuroloog
BIG-nummer: 09032849501
drs. Rob Dunnewold

Sinds 1998 is drs. Rob Dunnewold Neuroloog. Hij is onder andere gespecialiseerd in het bewegingsapparaat. Voor neurologie wordt er voornamelijk naar rug en nekhernia’s gekeken. Hiernaast wordt er binnen de neurologie bij Bergman Clinics bijvoorbeeld ook beknelde zenuwen bij ellebogen en carpaal tunnel syndromen behandeld.

Lees meer

Drs. Dunnewold vindt het belangrijk om goed te luisteren naar zijn patiënten. "Neurologische klachten worden vaak onvoldoende onderkent doordat ze voor de buitenwereld niet zichtbaar zijn. Het doel van het consult is om samen met de patiënt tot een diagnose en een mogelijke behandeling te komen".

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.