drs. Rob Dunnewold

Neuroloog
BIG-nummer: 09032849501
drs. Rob Dunnewold

Sinds 1998 is drs. Rob Dunnewold Neuroloog. Hij is onder andere gespecialiseerd in het bewegingsapparaat. Voor neurologie wordt er voornamelijk naar rug en nekhernia’s gekeken. Hiernaast wordt er binnen de neurologie bij Bergman Clinics bijvoorbeeld ook beknelde zenuwen bij ellebogen en carpaal tunnel syndromen behandeld.

Lees meer

Drs. Dunnewold vindt het belangrijk om goed te luisteren naar zijn patiënten. "Neurologische klachten worden vaak onvoldoende onderkent doordat ze voor de buitenwereld niet zichtbaar zijn. Het doel van het consult is om samen met de patiënt tot een diagnose en een mogelijke behandeling te komen".

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!