dr. Arnout van Hattem

MDL-arts
BIG-nummer: 19914800801
dr. Arnout van Hattem

Dr. Arnout van Hattem behaalde in 2011 zijn artsenexamen aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie deed hij promotie onderzoek naar erfelijke poliep syndromen op de afdelingen pathologie van het AMC Amsterdam, UMC Utrecht en Johns Hopkins Hospital in Baltimore (USA). In 2009 promoveerde hij aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer

In 2012 begon dokter van Hattem met de opleiding tot Maag-, Darm- en Leverarts (MDL-arts) in het AMC met als aandacht gebied geavanceerde therapeutische endoscopie en oncologie.

Na het afronden van zijn opleiding in 2019 was hij gedurende 2 jaar als fellow werkzaam in het Westmead Hospital in Sydney (Australië), alwaar hij zich verder specialiseerde in endoscopische behandeling van grote poliepen en vroege vormen van (slok-) darm en maagkanker. Gedurende deze periode heeft hij bijgedragen aan verschillende publicaties op dit gebied.

Vanaf 2021 is dokter van Hattem als MDL-arts werkzaam voor Bergman Clinics en het Amsterdam UMC.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!