dr. Folkert Jolink

Plastisch chirurg
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Folkert Jolink
8.7
dr. Folkert Jolink

Dokter Jolink heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam, het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum te Beverwijk en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam.

Lees meer

Na de afronding van zijn specialisatie heeft dokter Jolink een periode in het Spaarne Gasthuis in Haarlem gewerkt. Vervolgens in hij in het Alrijne Ziekenhuis in Leiden/Leiderdorp gestart, waar hij nu ook werkzaam is. De aandachtsgebieden zijn (borst)reconstructies, operaties bij huidkanker, hand- pols en cosmetische operaties.

Sinds 2021 is dokter Jolink werkzaam als plastisch chirurg op de locaties Den Haag en Hilversum van Bey by Bergman Clinics.

Lidmaatschappen

  • Lid van de Nederlandse vereniging van plastische chirurgie (NVPC)
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Folkert Jolink
8.7
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.