drs. Robert Dijkstra

GE-chirurg
BIG-nummer: 09020798401
drs. Robert Dijkstra

In 2002 heeft dokter Dijkstra zijn opleiding tot chirurg in het Leids Medisch Universitair Centrum te Leiden afgerond. Na het afronden van zijn opleiding is hij gaan werken in Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden als GE-chirurg met aandachtsgebieden proctologie, laparoscopische chirurge en oncologische chirurgie. In 2016 is dit ziekenhuis gefuseerd met het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Vanaf 2022 is drs. Dijkstra naast zijn werkzaamheden in het St. Antonius ook werkzaam bij Bergman Clinics in Utrecht voor het focusprogramma proctologie.
Drs. Dijkstra is lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie, de Werkgroep Coloproctologie en de European Society for ColoProctology.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.