drs. Robert Dijkstra

GE-chirurg
BIG-nummer: 09020798401
drs. Robert Dijkstra

In 2002 heeft dokter Dijkstra zijn opleiding tot chirurg in het Leids Medisch Universitair Centrum te Leiden afgerond. Na het afronden van zijn opleiding is hij gaan werken in Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden als GE-chirurg met aandachtsgebieden proctologie, laparoscopische chirurge en oncologische chirurgie. In 2016 is dit ziekenhuis gefuseerd met het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. Vanaf 2022 is drs. Dijkstra naast zijn werkzaamheden in het St. Antonius ook werkzaam bij Bergman Clinics in Utrecht voor het focusprogramma proctologie.
Drs. Dijkstra is lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie, de Werkgroep Coloproctologie en de European Society for ColoProctology.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!