Henrique van der Scheer

Huidtherapeut
Henrique van der Scheer

Henrique is in 2016 begonnen met de opleiding Huidtherapie aan Hogeschool Utrecht. Tijdens haar afstudeeronderzoek heeft Henrique onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de picosecondelaser bij melasma (zwangerschapsmasker) bij vrouwen met huidtype 3 t/m 5.

Lees meer

Het gebruik van de picosecondelaser betrof een veelbelovende nieuwe therapie maar miste echter evidence-based onderbouwing. Begin 2021 studeerde Henrique af.

Gedurende haar opleiding heeft Henrique werkervaring opgedaan bij Huid- en odeemtherapie in Dronten, Dermatologische poli in het Gelre ziekenhuis en Huidkliniek Twente in Almelo.

Henrique is in 2022 begonnen als huidtherapeut bij Bergman Clinics in Zwolle en Heerenveen.

Alle huidtherapeuten bij Bergman Clinics zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!