dr. Jolijn Groeneweg

Gynaecoloog
BIG-nummer: 99912355201
dr. Jolijn Groeneweg

Jolijn Groeneweg (1984) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Aansluitend deed zij promotie onderzoek in Boston, Verenigde Staten, waarna zij met dit onderzoek aan de Universiteit Utrecht gepromoveerd is.

Lees meer

Hierna werd zij tot gynaecoloog opgeleid in het Gelre Ziekenhuis te Apeldoorn, het UMC Utrecht, het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein/Utrecht, het Tygerberg Hospital in Kaapstad (Zuid-Afrika) en het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. De laatste twee jaar van de opleiding tot gynaecoloog heeft zij zich verder gespecialiseerd in de gynaecologische oncologie. Sinds april 2022 is zij werkzaam als gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouw, locaties Hilversum en Den Bosch, met als aandachtsgebieden de benigne gynaecologie en de oncologie.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!