dr. Lisanne Posma-Bouman

GE-chirurg
BIG-nummer: 19057674301
dr. Lisanne Posma-Bouman

Na haar opleiding geneeskunde heeft dokter Posma-Bouman enkele jaren onderzoek verricht en is zij gepromoveerd bij de Radboud Universiteit van Nijmegen. Daarna is zij gestart aan de opleiding chirurgie, welke zij in 2013 in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem heeft afgerond.

Naast de differentiatie tot GE-chirurg, heeft zij ook haar registratie tot oncologisch chirurg behaald. Na het afronden van haar opleiding heeft Dr. Posma-Bouman enkele jaren in Noorwegen als chirurg gewerkt. In 2019 is zij teruggekeerd naar Nederland en weer in het Slingeland Ziekenhuis gaan werken binnen het vakgebied gastro-intestinale en oncologische chirurgie.

Vanaf 2022 is zij naast haar werkzaamheden in het Slingeland Ziekenhuis ook werkzaam bij Bergman Clinics in Enschede voor het focusprogramma proctologie. Daarnaast voert zij in samenwerking met de dermatologen ook oncologische verrichtingen op het gebied van huidkanker in Enschede uit.

Dr. Posma-Bouman is lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie, de Nederlandse Vereniging Chirugische Oncologie, de Werkgroep Coloproctologie en de European Society for ColoProctology.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.