drs. Koen Reijnders

GE-chirurg
BIG-nummer: 49045619201
drs. Koen Reijnders

Dokters Reijnders heeft in 2007 zijn opleiding tot chirurg oncoloog afgerond aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. Na het behalen van zijn opleiding is hij gaan werken als oncologisch chirurg in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem met onder andere de aandachtsgebieden huidkanker, anale problematiek en darm-, schildklier- en borstkankerchirurgie.
Vanaf 2022 is hij naast zijn werkzaamheden in het Slingeland Ziekenhuis ook werkzaam bij Bergman Clinics in Enschede voor het focusprogramma proctologie. Daarnaast voert hij in Enschede in samenwerking met de dermatologen oncologische verrichtingen op het gebied van huidkanker uit.
Drs. Reijnders is lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Gastro-Intestinale Chirurgie, de Werkgroep Coloproctologie en de European Society for ColoProctology. Hij is naast zijn werkzaamheden als oncologisch chirurg ook bestuurslid van de kwaliteitscommissie van de Nederlandse Vereniging Voor Heelkunde.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!