dr. Robert Hakvoort

Uro-gynaecoloog
BIG-nummer: 49054045801
dr. Robert Hakvoort

Dr. Hakvoort (1972) heeft zijn studie gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en 2 delen klinische stages in het Academisch Ziekenhuis in Oxford (UK).

Lees meer

Zijn opleiding volgde hij in het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem, Medisch Centrum Alkmaar en het AMC in Amsterdam. Na de opleiding in 2007 kwam hij terug naar Haarlem, werkte daar als urogynaecoloog tot 2016 en ging hierna naar het Martini Ziekenhuis in Groningen.
In 2012 is hij in Amsterdam gepromoveerd op postoperatieve blaasledigingsstoornissen. Tevens is hij bestuurlijk actief geweest als achtereenvolgens secretaris van de landelijke gynaecologen vereniging (NVOG), medisch coördinator OK en voorzitter van de medische staf.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.