dr. Marinus van der Ploeg

Uro-gynaecoloog
dr. Marinus van der Ploeg

Dr. Van Der Ploeg is voorstander van patiëntgerichte en transparante zorg. Van Der Ploeg volgde zijn opleiding tot gynaecoloog in Groningen. Sinds 2007 is hij gespecialiseerd in de urogynaecologie.

Lees meer

Hij promoveerde in Amsterdam op onderzoek naar het voorkomen van urine incontinentie na een verzakkingsoperatie. Dr. Van der Ploeg is penningmeester van de landelijke Werkgroep Bekkenbodem van de Nederlandse Vereniging van Gynaecologen (NVOG) en portefeuillehouder Nederlandse Gynaecologen Register. Met deze kwaliteitsregistratie beogen we de kwaliteit van zorg rondom prolaps en incontinentie te verbeteren.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!