Britt Hogenhout

Handtherapeut
Britt Hogenhout

Sinds december 2022 versterkt Britt het team als Handtherapeut bij Bergman Clinics op maandag tot en met donderdag. In 2017 is zij afgestudeerd als Ergotherapeut en in 2018 gestart als handtherapeut. Britt is CHT-NL gecertificeerd (Certified Handtherapist of The Netherlands). 

Lees meer

De combinatie van het fysieke werk zoals o.a. het vervaardigen van spalken of het mobiliseren van stijve gewrichten en het adviserende werk zoals o.a. het geven van ergonomische adviezen en uitleg over belasting en belastbaarheid vindt zij erg interessant. Wat haar de meeste voldoening geeft in dit vak is het zien van positieve resultaten en daarmee een mooie glimlach op het gezicht van haar cliënten.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.