Britt Hogenhout

Handtherapeut
Britt Hogenhout

Sinds december 2022 versterkt Britt het team als Handtherapeut bij Bergman Clinics op maandag tot en met donderdag. In 2017 is zij afgestudeerd als Ergotherapeut en in 2018 gestart als handtherapeut. Britt is CHT-NL gecertificeerd (Certified Handtherapist of The Netherlands). 

Lees meer

De combinatie van het fysieke werk zoals o.a. het vervaardigen van spalken of het mobiliseren van stijve gewrichten en het adviserende werk zoals o.a. het geven van ergonomische adviezen en uitleg over belasting en belastbaarheid vindt zij erg interessant. Wat haar de meeste voldoening geeft in dit vak is het zien van positieve resultaten en daarmee een mooie glimlach op het gezicht van haar cliënten.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!