Lune van Dijkhuizen

Handtherapeut
Lune van Dijkhuizen

Lune is Handtherapeut en Ergotherapeut. In 2020 is zij het handtherapie team komen versterken. Na het afronden van de opleiding ergotherapie heeft zij de opleiding handtherapie ter specialisatie afgerond. De afwisseling in het vak spreekt haar aan. 

Lees meer

Ze haalt voldoening uit het helpen van cliënten, zowel conservatief als postoperatief. Het belangrijkste vindt zij een passende behandeling zoeken voor ieder individu. Naast cliëntenzorg draait Lune ook het spreekuur met Manometric, een bedrijf dat orthopedische hulpmiddelen maakt. Zo kan zij samen met de orthopedisch technoloog goed met u nadenken over de beste mogelijkheid voor een duurzaam hulpmiddel.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!