Ashley ten Hagen

Handtherapeut
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ashley ten Hagen
10
Ashley ten Hagen

Ashley ten Hagen is gecertificeerd Handtherapeut bij Bergman Clinics | Bewegen in Amsterdam (voorheen The Hand Clinic). Van 2013 tot 2017 heeft zij de opleiding Ergotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waarbij tijdens haar laatste stage haar enthousiasme is gewekt voor de handtherapie.

Lees meer

Door zich te specialiseren in de bovenste extremiteit kan zij cliënten helpen bij het bewust inzetten van de hand. Van spalken maken en gipsen tot het adviseren over de inzet van de hand en het trainen van de bovenste extremiteit; het maakt haar dagen heel divers. Iedere cliënt is anders en zij probeert dan ook altijd een oplossing op maat te zoeken. "Binnen de handtherapie kun je soms met kleine aanpassingen, grote veranderingen in het dagelijks handelen aanbrengen en daardoor de kwaliteit van leven verbeteren!", aldus Ashley.

In 2016 kwam zij als ergotherapie stagiair terecht bij Xpert Clinics Hand- en Polszorg. Daar heeft zij met plezier tot en met 2022 gewerkt en veel kennis opgedaan. Bergman Clinics biedt haar nu de kans om haar handtherapiekennis te verbreden en in te zetten bij het cliëntenbestand. De samenwerking en korte lijnen in het team handtherapeuten, handchirurgen, OK personeel en medische administratief medewerkers maakt dat zij altijd het gevoel heeft de beste zorg aan haar cliënten te kunnen leveren.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ashley ten Hagen
10.0
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!